eto fleshnu ja grafiku,igrao sam se jedno 2h otiso na posao vratio se,da upalim komp,cena slika,znao sam sta je.. sad je pitanje mogu li vratiti bios(koji sam sacuvao)ako mi je integrisana primarna a 4870 stoji u slotu..jer cim joj nakacim napajanje odma opici crnu sliku:D
nades neku stariju PCI grafu ubodis i reflesh...nisam cuo da moze i preko integrisane grafe,nikad nisam ni probao,a mislim da tesko to moze da se izvede...ipak najednostavniji i najsigurniji nacin je PCI grafa....
:: nades neku stariju PCI grafu ubodis i reflesh...nisam cuo da moze i preko integrisane grafe,nikad nisam ni probao,a mislim da tesko to moze da se izvede...ipak najednostavniji i najsigurniji nacin je PCI grafa... :: ::
pise covek da mu je integrisana primarna a cim nakaci napajanje crna slika,znaci da na ovom plocu to nepali...mada moze da se napravi i neka autoboot cd sa biosflashom sto bi isto radio al pogledaj na netu,sigurno ces naci kako napraviti
e jbm te ludoga pa ja imam na poslu barem 3 pci kartice,samo treba da pitas...e stvarno mora da nadjes nesto da prskas,prso si
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: znaaam al nemam,odakle mi,j*ebes zivot... :: :: :: :: :: nades neku stariju PCI grafu ubodis i reflesh...nisam cuo da moze i preko integrisane grafe,nikad nisam ni probao,a mislim da tesko to moze da se izvede...ipak najednostavniji i najsigurniji nacin je PCI grafa... :: :: :: ::
j*bes me...?? sad kad sam dosao sa posla htedoh ga upaliti al nece,eto mene sutra kod tebe u 9,pa da svrsim do 10-11:D evo sad se poprskasmo ja i M:D
:: e jbm te ludoga pa ja imam na poslu barem 3 pci kartice,samo treba da pitas...e stvarno mora da nadjes nesto da prskas,prso si :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: znaaam al nemam,odakle mi,j*ebes zivot... :: :: :: :: :: :: :: :: :: nades neku stariju PCI grafu ubodis i reflesh...nisam cuo da moze i preko integrisane grafe,nikad nisam ni probao,a mislim da tesko to moze da se izvede...ipak najednostavniji i najsigurniji nacin je PCI grafa... :: :: :: :: :: ::
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: j*bes me...? :: sad kad sam dosao sa posla htedoh ga upaliti al nece,eto mene sutra kod tebe u 9,pa da svrsim do 10-11: :: evo sad se poprskasmo ja i M: :: :: :: :: e jbm te ludoga pa ja imam na poslu barem 3 pci kartice,samo treba da pitas...e stvarno mora da nadjes nesto da prskas,prso si :: :: :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: :: :: znaaam al nemam,odakle mi,j*ebes zivot... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: nades neku stariju PCI grafu ubodis i reflesh...nisam cuo da moze i preko integrisane grafe,nikad nisam ni probao,a mislim da tesko to moze da se izvede...ipak najednostavniji i najsigurniji nacin je PCI grafa... :: :: :: :: :: :: :: ::
:: 9:00h,budi tacan :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: j*bes me...? :: :: sad kad sam dosao sa posla htedoh ga upaliti al nece,eto mene sutra kod tebe u 9,pa da svrsim do 10-11: :: :: evo sad se poprskasmo ja i M: :: :: :: :: :: :: :: e jbm te ludoga pa ja imam na poslu barem 3 pci kartice,samo treba da pitas...e stvarno mora da nadjes nesto da prskas,prso si :: :: :: :: :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: :: :: :: :: znaaam al nemam,odakle mi,j*ebes zivot... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: nades neku stariju PCI grafu ubodis i reflesh...nisam cuo da moze i preko integrisane grafe,nikad nisam ni probao,a mislim da tesko to moze da se izvede...ipak najednostavniji i najsigurniji nacin je PCI grafa... :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
nego me nesto brine,kako da povratim grafu,kad komp nece da se butuje cim joj prikopcam napajanje??????? da uzmem drugo pa na njega samo da nakacim grafu???
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.