Gainward 9800GT je u pitanju. kad ugasim racunar, i opet ga upalim ploca bipne jednom dugo i ne daje nikakvu sliku, pritom kuler na grafickoj stoji u mestu .S
ugasim racunar, malo je `pritisnem` iako se ne pomeri startujem i ondak radi tj podigne se normalno windows, u cemu je problem o zna li neko ?
sraf od graficke sam zategao tako da nema gde da mrda, usla je u slot koliko ja vidim lepo, cak sam je i vadio i turao opet .... :(
za pocetak probaj da izvadis karticu, dobro istrljas kontakte obicnom gumicom za brisanje, izduvas prasinu iz slota (najbolje kompresorom), parcetom kartona prodzaras po slotu (strogo gore dole, nikako levo desno da ne pokrivis kontakte). probaj i konektor od napajanja malo da pritegnes/ promenis ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Moguce da je upala prasina u slot, uzmi lepo izduvaj slot necim, npr kompresorom ali samo pod malim pritiskom (veoma), ili je izvadi pa ponovo ubaci, hoce slotovi da zezaju malo...
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.