7300SE koliko ja znam ne postoji.....od 7300 serije postoje 7300LE,GS i GT.......LE varijante su oko 50e....GS oko 60....GT sa DDR 2 oko 80 a sa DDR3 oko 90e....Toliko...Pozdrav.PS....GS(sa 256MB DDR2) i nije toliko losa al za LE varijantu ako si mislio ne znam.
To što se ne kockaš je odlično. Mislim kao i predhodni da ova kartica ne postoji. Pokušaj 7300GT koja je u ovoj seriji najbolja (još ako nađeš PCX...). Želim ti da pazariš dobru karticu i da postaneš pravi gamer.
Kartica postoji i lošija je od sve tri gore navedene. link: http://www.nvidia.com/page/geforce_7300.html Ako si u mogućnosti, pucaj na 7300GT (ASUS?) koja je najbolja u 7300 seriji.
SE je kratica od sekiranje, kod grafičkih karti. Ili, od svega pola, od ničega dosta (misli se na peformanse i mogućnosti). Sve do jedne SE kartice su odlične. Za izbegavanje u širokom krugu.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.