Povecao ti se minimalni FPS za 7 sto je jako dobro..Average je za skoro 2 veci ,to je tu i tamo ali minimalni FPS dosta znaci kada je gusto i kada su velike akcije! Uvek se gleda minimalni FPS i Average,dve stavke koje su najbitnije u perfromansama kada je u pitanju gaming!
Pa da na minimlni sam i mslio WHQL ce biti jos bolji od ovih na dobrom su putu Driver obecava. Kako ti radi metro vidim da sa ovom betom ima podrsku za SLI.
Ne vredi pukao mi win,sve bug-uje ..Moram da dizem nov,ubacicu 64-vorku pa cu onda znati..Inace nVidia karte ima da se oznoje kada se ukljuci PhysX jer je igra i ovako zahtevna sacuvaj Boze!
Vucem ga pa ce biti skinuto taman kad se vratim sa sporta, bas me zanima na sta lici. Bice fermi za 2 nedelje imacu jedam komat :), pa cemo da probamo :))))
ubrzanja sa ovim novim beta driverom,ali ja necu da ih stavljam nego vozim ovaj `falicni` 196.75.Ocu uz inat(sto kaze nas narod) da zapalim ovu moju 250-ku,ali mi nesto ne uspeva,pa da kupim atija......ha,ha,ha....
Imas gore slicice pa presudi sam dobio sam i bolje skorove malo pre tako sto sam detaljno uklonio drivere driver sweeperom pa instalirao ponovo 197.13 primetno je min fps je sada oko 36-37 u polsednjem testu a imao sam 25 sa 196.21 ta razlika uopste nije mala.
:: Imas gore slicice pa presudi sam dobio sam i bolje skorove malo pre tako sto sam detaljno uklonio drivere driver sweeperom pa instalirao ponovo 197.13 primetno je min fps je sada oko 36-37 u polsednjem testu a imao sam 25 sa 196.21 ta razlika uopste nije mala ::
A jesi li probao pa tvrdis ili onako nagadjas? Ja nisam probao sa jednom posto to nje moj setup a mrzi me da vadim jednu karticu da bi probao ima li kakvih pobolsanja.. Probaj ako ti nije tesko pa nam javi ako vec nisi, bas me zanima.
Ok mislio sam da imas neku nv pa da probas. Pa dobro ako ti tako kazes onda je verovatno tako. I jasam imao single nv kartice uvek ali se nisam bavio mnogo doticnom temom tako da ne znam.
Jedino sto se ja secam a mnogo sam igara odigrao i uvek update-ovao drajvere je Chronicles of Riddick Dark Athena, to se secam kad sam skinuo novi drajver da je dosta poboljsalo performanse, inace Crysis i slicne igre kod mene novi drajveri uopste nisu skoro pravili razliku dok sam imao 9800GTX+...
:: Ok mislio sam da imas neku nv pa da probas :: Pa dobro ako ti tako kazes onda je verovatno tako :: I jasam imao single nv kartice uvek ali se nisam bavio mnogo doticnom temom tako da ne znam :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.