ATi Vrsi nesavesna testiranja na zivotinjama! UZAS !
STRANA 1 OD 2
markozutic
ATi Vrsi nesavesna testiranja na zivotinjama! UZAS !
16.03.2010. 23:02
T25343
status: user broj poruka: 1463
svaki komentar je suvisan, ne znam dal je neko postavljao ali sve se vidi iz prilozenog,
ati je mucio jadnog majmuna inace jako pametne i dobre zivotinje,i ispirao mu mozak dok majmun nije naucio par trikova sa grafickim karticama gorepomenutog proizvodjaca!
Ne vidim da je ovde nesto nesavesno a jos manje da je nesto testirano? Mogli bi malo da kontrolisete strasti pri postavljanju tema i naslova,jos jedan Skandal nam sigurno nije potreban.
Ovakvi naslovi su tipicni za skandal,nisam znao da se ovde okupljaju ljudi koji dodju eto tek tako da napisu nesto u pauzi dok gledaju farmu i da se ulizuju jedni drugima,mislim da su za to izmislili gej bar...a dobro sta da se radi,moramo u korak sa svetom ljudske slobode i tako to...
a ovaj marko sta ce naso srati o ne bitnim stvarima po forumu i nekim reklamama gdje mu muce rodjaka da instalira drivere za graf. karticu..i uce ga trikovima...
:: druze mi se bar skolujemo . :: :: a ovaj marko sta ce naso srati o ne bitnim stvarima po forumu i nekim reklamama gdje mu muce rodjaka da instalira drivere za graf. karticu..i uce ga trikovima.. :: :: ::
Pa lepo kaze covek da se jos skoluje, nisu jos dosli do gramatike srpskog jezika!
:: HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :: :: :: :: Ti da si skolovan znao bi da se nebitno pise zajedno :: :: :: :: :: Intel E7500 2.93GH :: Gigabyte GA-EP43-DS :: 1x2GB Apacer 800MH :: 250GB W :: Zotac 7900GS 256mb 450/132 :: Chieftec 350 :: Samsung 710n 17` TFT :: :: :: druze mi se bar skolujemo . :: :: :: :: a ovaj marko sta ce naso srati o ne bitnim stvarima po forumu i nekim reklamama gdje mu muce rodjaka da instalira drivere za graf. karticu..i uce ga trikovima.. :: :: :: :: :: ::
@markozutic: i ne samo to! Ovo uopste nije fer i trebala bi neka komisija to da ispita - majmuna su izdresirali da radi samo sa crvenim karticama! A sta je sa zelenim? Sramota :)
@milojca: Prvo sam se smejao tvom komentaru pola sata... a onda shvatio da je zapravo tuzno...
Pa nasalio se covek malo... nije zabranjeno valjda majku mu? ...
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.