pise ugao vidljivosti 176/170, ima VGA, DVI, HDMI, zvucnike, i mnogo dobro izgleda.
Zanima me da li da kupim njega, ima ga za 18400, i da li u tom cenovnom rangu ima nesto bolje, mada sumnjam. Preko 18500 ni dinar. Samo ispod i ne manje od 24`, tj 23.6.
Pisite, da znam da li i veceras da ga uzmem. U kombinaciji je bio benq 24` isto imao DVI za 16000, ali prodao se. Sta kazete?
Iskreno da ti kazem nisu losi Philips-i sa slikom..Bas sam se iznenadio kada sam par komada video/probao..Mislim da za te pare i sam znas da nema niosta povoljnije.. Ne znam samo kakav mu je tacno kvalitet izrade ali mislim da moze da prodje
Ja kad sam video kako izgleda, znaci dizajn, odusevio sam se! Kontrolni dugmici napred su skriveni i samo svetle kad se upali monitor. Extra je, i kvalitet izrade izgleda da je bas dobar.
Za sebe sam uvek uzimao samo Philips monitore i NIKAD nisam pogresio...Bices sigurno zadovoljan i slikom i kvalitetom izrade...Sto se tice monitora koji su dostupni na nasem trzistu i pri tome imaju razumne cene moje licno misljenje je da ubedljivo najbolji kvalitet imaju Philips i Viewsonic.
Uvek ima bolje ali za te pare tesko ! Odlicne boje za jedan TN monitor. Probijanje svetolsti je veoma malo i to je ravnomerno rasporedjeno po panelu (opet za jedan TN je to odlicno + za te pare) U poredjenju za Samsugom P2350 i P2370 koji imaju bezobrazno mnogo probijanja svetla sa gornje a pogotovo sa donje strane panela (imao sam prilike da ih testiram prosle nedelje)
Evo, tek sam sada dosao kuci, i prikacio ga. Super je slika, nego mi cudno da se naviknem posle tva, pa se sve plasim kao da nesto nije u redu. Kao da mutna..bleda, sta god. Ali je stvarno cista. Ispravka za prvi moj post, nema HDMI, to su se u Centru Tehnike zeznuli: kao izlozbeni model su stavili sti ovaj samo oznaka 244, a ne 241, a taj prvi ima i zvucnike i HDMI, sto meni i ne vrsi ulogu, a inace su isti. Samo 2 god ima garanciju, al ako radi 2, radice i trecu. Drago mi je sto ste uglavnom napisali pozitivne stvari za monitor i ja mogu se prikljucim, dizajn je, sto se mene tice, keva, dugmici su perverzija. A da, povezao sam ga preko HDMI sa ploce pa u DVI na LCDu, ne mora preko panela da se siri slika. Zadovoljan sam. Poz svima
ja sam kupio zapravo taj 244e on ima hdmi.dvi,i vga i sterao zvuk kupio sam ga u metrou Nis za 21200 imam i samsunga 2233sn ali me kod njega uzasava pozadinsko probijanje gore i dole sto sa philipsom nije slucaj samo mu je meni mozda malo oskudan ali ne mari , povezivao sam ga na sve ulaze jedino sto sam morao da kupim kablove hdmi i dvi za njix sam dao 500+ 600 din cisto da vidim u bilo kom slucaju slika je dora
Je li, jel se tebi cini kao da su boje isprane i kao da je slika mutna u fullhd filmovima, a i u obicnim? Furao sam tv umesto monitora i sad mi slika budjava do bola, nisu boje ni blizu tva. Jel to normalno tako? Dodje mi da vratim i uzmem pare nazad...
kod mene je sve ok nemam primedbe mozda nisi naviko ako ti je ovo prvi tft stvarno ne znam sta da ti kazem idi kod nekoga pa vidi neki drugi monitor pa ces znati
kod mene je sve ok nemam primedbe mozda nisi naviko ako ti je ovo prvi tft stvarno ne znam sta da ti kazem idi kod nekoga pa vidi neki drugi monitor pa ces znati
Pa naravno da ne moze biti kao tv lcd ili plazma ( TV lcd koristi mnogoo bolje pane (IPS) a plazma je tu jos bolja) pa je sam prikaz na takvim uradjajima naravno bolji za gledanje filmova, fotografija , a to taj monitor koristi TN panel. Plazme nemas ispod 37` a lcd 32`(imas lcd i ispod ali ne sa IPS panelom), to je mnogo veliki ekran za klasican rad na njemu. Ne mozes da imas i jare i pare ! U stvari mozes ali te to zadovoljstvo izadje mnooooogo skupo(22` monitori sa ISP panelom ili S-PVA se krecu od 400-500e pa preko 1000e) i tesko da imaju kod nas da se kupe. E sad sto se tice tog tvog monitora imas u opcijama da namestis osvetljenje,kontrast i kolorit po svom izboru pa to i uradi(verovatno ti stoji po difoltu Brightness na 100) Ovo je jedan od boljih monitora sto se mogu naci na nasem trzistu kakvih krseva ima.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.