Posle P2250N, 2233SN dodjoh i do T200. Nije 21,5`, nije Full HD, ali.. Rezolucija 1,680 x 1,050, odziv 2ms + DVI. Da li je ovo bolja kupovina od gore pomenutih modela (ja bih rekao da jeste), za istu svotu novca? Je l odnos stranica kod njega 16:10?
Mislim da nije, tu razliku u odzivu i DVI , tesko ces primetiti... Ja imam monitor 19` sa DVI i u odnosu na VGA nema razlike, ali opet ovo je mala rezolucija 1280x1024 da bi se primetila razlika, kazu da se tek na 1680x1050 pa na dalje primecuje.... Razliku u odzivu sigurno neces primetiti, to budi siguran. Ti monitori su tu negde, taj rang, ja bih pre uzeo 22`... Sto se tice odnosa stranica to ces morati da uporedis na licu mesta....
Lepo ti covek kaze. Uzmi 22``, ja imam takav, isto 1680x1050 i veruj mi da ima razlike u VGA i DVI. Obrati paznju da li ima probijanje svetlosti po ivicama na tamnim pozadinama(veoma bitno kad glkedas filmove), s obzirom da je ovo malo skupli model, ne bi trebao da ima probijanje. Pozz. Evo ti link: http://www.testfreaks.com/monitors/samsung-syncmaster-t200hd/
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647284. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.