1. Jedan dobar veliki monitor. - ako da preporuka koji 26 inca 2. Eyefinity sa 3 manje dobra. -22-24 inca 3. Lcd tv na zid iznad monitora kojeg imam 22 inca lg. :) Vote pls!
LCD TV je odlican, mada bih ga ja uzeo samo za neke MMORPG igre, kao sto je WoW, jer je za super stvar ili za neke sportske kao sto je PES, da kupis neki preveliki monitor ne znam da li ti se isplayti jer ce imati preveliku cenu, a neces dobiti nista ekstra :).
Mislio sam da će tema da bude `Da li je kulije nositi perjanu jaknu upasanu u trenerku ili spolja` devedesetih je odgovor bio jasan, do pre par godina je takođe bio jasan ali sad imaš večeri devedesetih po splavovima, turbo folk, kajle... Mladi su zbunjeni, ne znaju šta je šta...
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Ja bi uzeo jedan veliki monitor :: :: off: Jesi ti to opljačkao poštu :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Imam u sobi LCD TV 32`` i monitor 22``, i mogu slobodno da ti preporučim treću opciju, jer je najbolja. Kad mi dođe društvo pikamo PES 2010, NBA 2K10, Virtua Tennis 2009 i DiRT 2 na LCD-u. Slika i užitak je dosta bolji nego na TFT monitoru. Fantastično je.
Topla preporuka za treću varijantu. Još i plus dobiješ TV.
:: Imam u sobi LCD TV 32`` i monitor 22``, i mogu slobodno da ti preporučim treću opciju, jer je najbolja. Kad mi dođe društvo pikamo PES 2010, NBA 2K10, Virtua Tennis 2009 i DiRT 2 na LCD-u. Slika i užitak je dosta bolji nego na TFT monitoru. Fantastično je :: :: Topla preporuka za treću varijantu. Još i plus dobiješ TV :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Treba da kupis neki dobar lcd 32 inca ili dell 27 inca monitor,a lg 22 inca prebaci na stari komp gde ti je samsung crt. p.s. (toj ubici od masine fali jedan ssd za sistem)
:: Treba da kupis neki dobar lcd 32 inca ili dell 27 inca monitor,a lg 22 inca prebaci na stari komp gde ti je samsung crt :: p.s. (toj ubici od masine fali jedan ssd za sistem :: :: ::
Na eyefinity zaboravi jer jedan od ta tri monitora mora da bude prikacen na displayport, a najjeftiniji monitor sa displayport prikljuckom kosta 750 evra.
LCD TV nije za igranje toliko jer je manje vise prevelik, dakle moras da se odaljis od njega barem metar ipo.
Imas za oko 350 evra Samsung P2770H od 27 incha. Moja preporuka... __________________ Scourge of PCBerza
Za poptun dozivljaj u gaming-u nista ne moze da zameni veliki panel..Jos ako takav monitor stoji kao vrh u kvalitetu i mogucnostima onda je to raj..Problem je sto za takv monitor moras da izdvojis 1000+ eur da bi imao to sve.. Ja recimo imam DELL 2709w (S-IPS) Rev A02 ,na njemu gledam i filmove,radim sad i neke profesionalnije stvari kad ga vec imam da iskoristim mogucnosti a za gaming bruka..Sta reci.. Sto se tice Eyefinity za to ti treba jos jedna karta minimum i opet neces moci da igras lagodno..Tri monitora je guzva i previse imas kontrolu sa strana,velika je sirina,glava samo leti ne mozes da se priviknes,ali sa neke dve 24-rke ili 26-tice (1920x1200) moze da prodje ali generalno to je sviranje koznoj frulici bez potrebe.. LCD TV je dobra zamisao ali ako pored njega imas dobar monitor pa ti je on sekundarni.. Ne moze nikad da zameni monitor mada daje jedan prijatan osecaj.. Imas Samsung T260/P2770H ,mozda Dell 2408WFP - ako hoces S-PVA panel itd..
:: Na eyefinity zaboravi jer jedan od ta tri monitora mora da bude prikacen na displayport, a najjeftiniji monitor sa displayport prikljuckom kosta 750 evra :: :: LCD TV nije za igranje toliko jer je manje vise prevelik, dakle moras da se odaljis od njega barem metar ipo :: :: Imas za oko 350 evra Samsung P2770H od 27 incha. Moja preporuka.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Sa tim adapterom ti konvertujes signal za DVI.. Nisam siguran dal je potrebno da ti glavni bude prikljucen na dipslay port u monitoru,mislim da je na to Daum mislio,ovako ti dzaba DVI!
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.