Nisam pomenuo jednu `sitnicu`, treba mi Full HD. 2243NW je odlican (ima ga moj ortak), ali kao sto rekoh interesuje me samo 1920x1080. Hvala na preddlogu u svakom slucaju!
Uzmi taj 2233SN, ali samo da te upozorim na nesto. Imas takav monitor sa raznim panelima (C / L / A - ne znam sad tacno oznake). Udji na http://www.itsvet.com/ i nadji taj monitor, dole imas komentare pa procitaj kako se proverava taj panel i koji su dobri. Monitor je po specifikacijama i izgledu super, samo izaberi pravi PANEL i bice sve OK.
Pre Mesec dana sam prodao SAMSUNG 223bw 16:10 1680x1050 i kupio SAMSUNG 2433 LW (23.6) 16:9 Full HD,isto sa DVI-om.Platio sam nepunih 18000 u Novel-u u NS-u.Dugo sam se pazmisljao sta da kupim i na kraju uzmem navedeni Samsung 2433 i mislim da nema boljeg monitora za te pare kod nas.Vidim da preferiras Samsung i definitivno glas za njega.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647284. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.