TDP Gtx470 ~ 220 W ako poredimo skoro 40 W vise od Ati HD 5870 TDP Gtx480 ~ 300 W sto je kazu rekord za single GPU. Slicno ATI jevoj dvoglavoj azdaji 5970 2GB Gddr5 koja trosi 294 W.
izgleda je malo jaca Ati 5870 na full hd mislim na kljucne igre Crysis dx 10 i Dirt2 Dx 11 ,dok je na dx 11 benchmarku ungine jaca Gtx470 ,sve u svemu odlicna Nvidia karta bice znacajna zbog DX 11 podrske.
Prvo i prvo nema zvanicnog drivera za GTX4xx.Drugo poslednji driver koji funkcionise sa kartama je 196.76 koji je povucen..Trece nije jos izbacena finalna verzija chipa..Jos uvek je A2 treba da bude A3!A ono poslednje je kad vidim samo shooteve bez i jednog dokaza .. Znaci hocu da kazem vrlo jednostavno da je ovo neozbiljno i neozbiljni su sajtovi tog tipa koji to tako izbacuju..Znaci performanse mogu da budu i bolje i gore..1 - 2 igre ne govori nista..Ne mora da znaci da ce uopste da bude jaca/slabija,sve je diskutabilno i kod jedne i druge karte.. Poenta je da je jos uvek rano kaciti i polemisati jer 26-27 marta je promocija karte tad istic NDA,tad ce se pojaviti i testovi..Kolega mi jedan rece da ce GTX470 stici kod njega pa se nadam da cu je i ja ugrabiti da je istestiram sa svim zivim mogucim igrama..
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647284. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.