Samo ga sredi driver cleanerom, samo napred, tako sam ja sjebao instalaciju drivera da sam morao ceo sistem da reinstaliram. Ne moras nikad, ali nikad da brises stare drivere, jer ce novi da prepisu sve stare fajlove. Samo instaliraj novi driver preko starog i vozi. Otkad znam za sebe nikad nisam brisao stari driver zbog novog i nikad zato nisam imao problema. Cim sam onaj mrtvi driver sweeper odradio odmah su nastali problemi.
Vec sam instalirao 10.2 preko 10.1 bez uninstall-a i nemam nikakve probleme... __________________ Scourge of PCBerza
Ne znam koji su se problemi kod tebe pojavljivali, ali ja već godinama radim ovako kako sam objasnio i do sad nikakav, ali nikakav problem nisam imao sa drajverima.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Samo ga sredi driver cleanerom, samo napred, tako sam ja sjebao instalaciju drivera da sam morao ceo sistem da reinstaliram. Ne moras nikad, ali nikad da brises stare drivere, jer ce novi da prepisu sve stare fajlove. Samo instaliraj novi driver preko starog i vozi. Otkad znam za sebe nikad nisam brisao stari driver zbog novog i nikad zato nisam imao problema. Cim sam onaj mrtvi driver sweeper odradio odmah su nastali problemi :: :: Vec sam instalirao 10.2 preko 10.1 bez uninstall-a i nemam nikakve probleme.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Ma svejedno, totalno je nepotrebno da se cimaš, samo uninstall starog pa lupiš novi, driver cleanersweeperbusterremover može da ti pomogne samo kad menjaš kartu ati-nvidia ili obrnuto, inače totalno nepotrebno.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Nisam imao problem sa Driver Sweeper-om..Cak mi je dosta pomogao jer koliko god da ides na uninstale uvek ostanu repovi od drivera.Ovako ga sweeper ocisti i milina.. P.S.Radi i pod Windows 7!
Nijedan ATI driver ne mora da se uninstalira, a kamoli da se brise driver cleanerom, ko hoce moze da odradi, ali iz licnog iskustva nema potrebe, od 8.12 drivera pa do ovog sada 10.2 samo sam ponekad uninstalirao driver pa ponovo instalirao, inace samo ga pregazis i kraj price, imao sam samo jednom 2 problema. Prvi je bio kada sam pregazio drivere i posle nekoliko dana ubagovala se kontrola vent-a. Uninstallirao sam drivere i ponovo instalirao i problem je nestao. Drugi put je bio na cistom sistemu (ovaj problem mi se desio sa 10.2 driverima posto mi je skoro bio :)) nisam instalirao drivere od ploce i jos neka sranja i prijavilo gresku u sred instalacije, ja se setim instaliram drivere za plocu i nije vise prijavilo tu gresku, znaci slobodno pregaziti stare drivere i kraj, ko hoce moze da uradi uninstall ili driver cleaner.
Evo,malopre sam instalirao 10.2,i to tako sto mi je on ponudio da obrise u toku instalacije prethodni,posle toga restart i onda instal.Na taj nacin sam resio prethodni problem sa grid-om,u prethodnoj temi,sve sljaka ko podmazano. poz!
1. Find the latest ATI Catalyst™ driver 2. Download the latest ATI Catalyst™ driver 3. Uninstall any legacy ATI or other display drivers (where applicable) 4. Run the driver installation procedure
XP
1. System readiness check (The following system requirements must be checked and available before installing the latest Catalyst driver) * Administrator privileges * Microsoft .NET framework * Microsoft Direct X 9.0 or higher * Windows XP with Service Pack 2 or higher * Windows 2000 with Service Pack 4 or higher 2. Finding the latest ATI Catalyst driver 3. Download the latest Catalyst driver 4. Uninstall any legacy ATI or other display drivers (where applicable) 5. Run the driver installation procedure
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647284. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.