Fermi - I dalje aktuelna smaracka tema - Go ko od majke rodjen :) i specifikacije,Konacno!
STRANA 1 OD 1
SkyFire
Fermi - I dalje aktuelna smaracka tema - Go ko od majke rodjen :) i specifikacije,Konacno!
05.03.2010. 22:37
T25061
status: user broj poruka: 18472
Evo ga razgoliceni Fermisa GTX470 glavom i bradom..Golemi chip,PCB i cooler.. :
Kazu ljudi osvanule su neke slike po netu..vreme je da GTX470 pokaze svoje zmijsko telo.. GTX470 ima kraci PCB,karta je opremljena sa 10 memorijskih chipova sa 320 bit-nom magistralom.Naponksa sekcija sastoji se iz 4+1 faze koje se napajaju preko 2 sestopinska konektora .. GTX je iskuliran sa all cover turbo cooler (fali samo compressor :) ) sa 5 heat pipe-va (HDT) - Heatpipe Direct Technology..
Neko rece da je kartica ruzna onomad kad smo gledali one slike,ipak su promenili dizajn ..Sad je cool.Yuhuu..Ziveo Fermi :)
Ja samo postavljam aktuelne vesti a branim kad je istina..Inace ovako me bas zabole djokica i za Felermija i za Cypress Hill i za Milanku,Radojku,Ljudmilu e vec za Jelenu..Mmmm :)
:: Evo ga razgoliceni Fermisa GTX470 glavom i bradom..Golemi chip,PCB i cooler.. :: :: Kazu ljudi osvanule su neke slike po netu..vreme je da GTX470 pokaze svoje zmijsko telo. :: GTX470 ima kraci PCB,karta je opremljena sa 10 memorijskih chipova sa 320 bit-nom magistralom.Naponksa sekcija sastoji se iz 4+1 faze koje se napajaju preko 2 sestopinska konektora . :: GTX je iskuliran sa all cover turbo cooler (fali samo compressor :) ) sa 5 heat pipe-va (HDT) :: Heatpipe Direct Technology. :: :: Neko rece da je kartica ruzna onomad kad smo gledali one slike,ipak su promenili dizajn ..Sad je cool.Yuhuu..Ziveo Fermi : :: :: Linak :: :: http://en.expreview.com/2010/03/05/geforce-gtx470-pcb-and-cooler-pictured/6835.htm :: :: :: Driver Killer by nVidia ::
Trebali bi da stave jos malo zelene boje, jer mi se uopste ne svidja ova boja, onda bi mogli da je reklamiraju i kao ekolosku karticu :), Fermi je sve samo nije ekoloski :). Inace cekaju se testovi i cene da vidimo kako ce se to ponasati :).
Is tvojih usta u Bozije usi..Meni nek samo dodje na test,ne moram da je kupim :)
Driver Killer by nVidia
:: Trebali bi da stave jos malo zelene boje, jer mi se uopste ne svidja ova boja, onda bi mogli da je reklamiraju i kao ekolosku karticu :), Fermi je sve samo nije ekoloski :). Inace cekaju se testovi i cene da vidimo kako ce se to ponasati :) :: :: Pozdrav!
It has the revision a2, and the packing size is approximately 41 X 41 mm., which less than in GT200. It is possible to speak a little about the cooling system:
0.0 e imam geforce 5900XT koji ima bukvalno isti čip kao i fermi na ovim slikama (isti po izgledu :P) E3200@ 3.6GHz, 4GB Apacer 800MHz, geForce GTS250 512MB, Gigabyte P31-DS3l, Samsung F1 750GB + F3 1TB, Corsair CX400
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647284. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.