Samsung P2470HD, digitalna televizija, tjuneri i iKom kablovska....
STRANA 1 OD 1
nemanja09
Samsung P2470HD, digitalna televizija, tjuneri i iKom kablovska....
05.03.2010. 03:35
T25039
status: user broj poruka: 43
Nameračio sam se da uzmem navedeni Samsung sledeće nedelje, pa ako postoje neki (ne)srećni korisnici istog neka se oglase i kažu kako ih služi... Na netu nisam puno toga uspeo da nađem (izgleda da je u pitanju monitor koji se slabo prodaje).
Ono što me najviše buni je da, prema nekim izvorima, ovaj monitor/tv ima i digitalni i analogni tjuner, dok prema drugima, ima samo digitalni. Kući imam iKom kablovsku koja distribuira digitalni signal, ali nisam siguran da li ću moći da koristim ugrađeni tjuner za dekodiranje njihovih programa (a njihov korisnički servis, naravno, nije bio od pomoći).
Ja imam LG TV sa digitalnim tunerom, ali i digitalni risiver SBB kablovska sa njihovom karticom koja otključava porodični paket programa. Probao sam da primam digitalnu TV SBB-a i nisam uspeo, primam samo analognu TV. Ništa bez njihove kartice za digitalnu TV ne možete gledati. To Vam je moje iskustvo. Inače, jedan moj prijatelj ima Samsungov monitor P2600HD, kod koga je slika izuzetno dobra.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647284. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.