Pa to.. verovatno cu i da uzmem taj. Samo ne znam da li da narucim sad za kg ili kad dodjem na sajam sledece nedelje da svratim da uzmem... Sutra cu da ih pozovem da pitam koliko imaju na stanju pa ako su pri kraju, mogu da vidim da nekog navatam da mi uzme tamo, da ne placam i postarinu.
monitor je OK... Veliki lep na svoj nacin ima i DVI za te pare... Moj ortak ga uzeo pre 1mesec u metrou.... Ali se opekao nije probao nego ga samo odneo i imao je 2 polu ziva-mrtva pixela menjaju boje ali ne sve .... ponesi neki programcic od 100kb na neki laptop ako imas... i probaj ga tamo na licu mesta
Eto vidis, meni je zeznuto sto sam u kgu, pa ne mogu nikako da probam. Jos je moguce da ako narucim za kg, oni mi namerno daje neki koji je neko probao na licu mesta i video da ima dead pixel. E, da, a sta je sa ovim zakonom da sve sto kupis mozes da vratis u roku od nedelju dana? PPa recimo ja ih pozovem isti dan i hocu da vratim? To mora da mozee, sta god oni pricali!
Mene je Benq veoma prijatno iznenadio...Bas taj model je kolega kupio prosle godine za firmu. Monitor je kupljen totalno neocekivano,jer je crkao jedan u firmi pa je jedan racunar postao neupotrebljiv i trebao nam je hitno bilo kakav monitor...Posto je crkao Samsung 225nesto (ne secam se tacne oznake) plan kolege cija je firma je bio da ne menja konja za magarca,vec da Benq da caletu kad se Samsung vrati iz servisa...Medjutim ispostavilo se da ovaj Benq daje lepsu sliku od tog Samsunga i zadrzao ga je u firmi... Inace je taj Benq kupljen u Metrou kao najjeftinija dvadesetdvojka,cak se i secam da je bio na nekoj akciji za 12500 dinara. Sve u svemu totalno neplanirana kupovina se ispostavila kao pravi potez. Sigurno neces pogresiti ako ga uzmes.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647284. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.