Asus ploca A8N5X ploca.stara graficka nvidia 7600gs radi normalno,kad ubacim novu 8600GT a takodje passiv hladjenje ekran nece da upali.Graficka je ispravna probao sam je kod mene.Pre nego sto sam je ubacio uninstalirao sam drajvere od stare grafe. Ne znam sta bi moglo da bude,sva misljenja i predlozi dobrodosli,hvala unapred.
Nisi je dobro stavio. Nema dovoljno napajanja. Zajebava konektor monitora... Ima li prključak za posebno napajanje na samoj kartici? Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
sve je odlicno leglo,napajanje je 420W blackberry trebalo bi da gura ima 1 opticki uredjaj i 2 harda pored toga.i dalje se cimam,kada ukljucim racunar cuje se alarm jednom dug beep i 3 kratka... ma mora da radi necu da spavam celu noc ali cu da je namestim da radi.
pa ja bih rekao da je ovaj 3-1-1-1 Disable onboard I/O ports. ali kakve to veze ima ja sam samo stavio drugu grafiku,shvatam da je ploca starija to je onaj prelazak na PCI-E slot memorija je 333 mhz ddr1 a procesor 939 athlonac na 3GHz + .Pi%^& mu mat$%^& bas sam zbunjen sad.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647284. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.