Pa opet ne vredi i da kosta toliko kod nas. Skuplja 40-50 evra od 5770 a brza svega 10%... pritom jos i sisa vise struje... __________________ Scourge of PCBerza
Kakvi se to `andergraundi` ovde pominju? Daj ako neko moze da mi nabavi malo ispod cene 5850 da uzmem, cu se uzegnem sa integrisanom :) , i screen saver mi u win7 secka (ozb)
Pa nema Fermija moramo nekako da se snadjemo dok se ne pojavi, videcemo na sta lici kad se pojavi i koliko kesa za to zadovoljstvoo treba.
A sto se tice ATI i PhysX jes probo? Jeste budjenje ali radi jbg, ne volim ali za nuzdu moze posluzi Ja jesam i radi za sve pare da ne poverujes posto nisam ni ja dok nisam probao bice jedan Review uskoro 2x 4870 CF + 260GTX PhysX.
Ma samo vi rokajte te software=ske kombinacije..Ja to nebi budzio u sistem nema sanse..Taj win ima da radi svega tri dana i sledeci da pukne kao dinja hehehe.. Inace isto tako nebi nikad mesao brendove..Ili ATI ili NV nema izmedju..Bar ja tako gledam.. Hebo te,uzmem jednu i drugu,osecam se kao da sam sakat..Ma kakvi..Hebo to..Samo u boji,nista rasparno :)
Dok ne probas ne mozes znati. Nisam ni ja znao dok nisam probao. Kao sto rekoh jeste budzevina mada nije toliko strasno kao sto ti mislis ali radi posao.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.