Imaš pri dnu strane full package, s ovim oće da se instalira ccc, garantovano, da elimiišemo .net kao mogući problem.
A i valja da imaš to, dosta programa traži.
Ako ti je veliko da skidaš imaš tu link ka microsoft strani de ima da se skine neki drugi paket pa među similar files na dnu imaš .net 1 i 2 s kojim bi trebalo da radi
posto je to ipak Microsoft u pitanju. Instalacijom 3.5 NET frameworka dobijaiju se 1.0/1.1, 2.0, 3.0 i taj 3.5 package, ali dosta programa tripuje da nije instaliran 1.0/1.1, 2.0.....
Zato, najbolji savet je da skines sve od 1.0 do 3.5, i instaliras po redu. Samo 1.0 ce ostaviti usera(pod user accounts), koji mozes slobodno da obrises, a kada upita za fajlove na keep files.
Sve zato sto u cika Bulji Gejs company, kada je pravljen all-in-one framework (3.5), nije dostavljena informacija da postoji 1.0....itd. I tako ja na poslu 3.5, kad krk, ne radi Fruity Loops.
Ili soundforge ako imaš 2.1 a on traži 2.0, ma pičvajz, nema veze, sa tom instalacijom 3.5 ccc provereno radi, ko zna, možda opet ne bude htela instalacija zato što je leptir u japanu mrdnuo krilima, al bar smo eliminisali .net
Tuđe govno uvek više smrdi
:: Sve zato sto u cika Bulji Gejs company, kada je pravljen all-in-one framework (3.5), nije dostavljena informacija da postoji 1.0....itd. I tako ja na poslu 3.5, kad krk, ne radi Fruity Loops.
INSTALIRAO SAM NET FRAMEWORK 3.5 SP1 I NISTA-OPET NECE DA SE INSTALIRAJU DRIVERI ZA XP(krene instalacija do pola i restartuje mi komp)!!! STA SAD??????
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647284. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.