NAvukao sam neke 2 gr kart ATI u servisu,doslo vreme da sinu zamenim Gf 4 :D dobio je 4 pre neki dan. E sad posto necu da mu jos pravim novi komp reko da mu zamenim tu babu od Gf4 i stavim ATI koje imam. 9550 sa 256 mem ili 9600XT sa 128 mem ? https://www.berzapasa.com https://www.digitalcowboy.proit.org/
Ja sam svojevremeno imao ATI 9600xt, to je bila vrhunska kartica, koja je bila samo malo losija od tada najjace 9800, i stvarno je radila kao sat. 9550 se pojavila kao neka medjuklasa izmedju 9200 i 9600. Znaci bila je slabija i losija u igrama od 9600. Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
Koja rezolucija? 9600XT u to vreme je bila extra kartica,slabija verizja je bila pod oznakom Pro a ona najjaca 9800XT je bila vrh.. E sad,128 MB za danasnje uslove je malo..Ako igra na nekoj maloje reozluciji moze i da prodje..Generalno je ta tehnologija jako zastarela ali ako nema vec izbora onda dobro doje i taj 9600XT!
9600XT! Imao sam je pre par godina, kada je bila aktuelna, i zaista sam bio zadovoljan njome! Imao sam verziju 9600XT sa 256 MB RAMA, ali i ova tvoja sa 128 MB ce raditi posao... U svakom slucaju daleko bolje od GF4... :) **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Koja rezolucija :: 9600XT u to vreme je bila extra kartica,slabija verizja je bila pod oznakom Pro a ona najjaca 9800XT je bila vrh. :: E sad,128 MB za danasnje uslove je malo..Ako igra na nekoj maloje reozluciji moze i da prodje..Generalno je ta tehnologija jako zastarela ali ako nema vec izbora onda dobro doje i taj 9600XT :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: ::
Imao sam i ja kratko 9600xt, nije bila loša, može da se igra nfs: mw i carbon, cod2, sećam se da sam poterao malo oblivion na skromnijim podešavanjima, onda mi je naletela jeftino x1600pro pa sam zamenio.
Ja imam 9550 Dual Head (nem pojma kakve su to dve glave :)) i mogu ti reci da je solidna za igre tipa CS i Warcraft 3, ali nesto novije tesko, drug je imao 9600 XT i mislim da je bila malo jaca od moje 9550, ja preporucujem dakle 9600 XT :).
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647284. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.