Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Pomoc oko kupovine monitora-hitno
STRANA 1 OD 1
SPAKLIEY Pomoc oko kupovine monitora-hitno 31.10.2006. 13:15 T2493

status: user
broj poruka: 239

Doslo vreme da se bure menja :D.Salim se u pitanju je moj iskustveni CRT Samsung SyncMaster 765MB.Dakle sada u potrazi za 17-incnim monitorom, ne znam koji da odaberem.Znam samo da sigurno zelim odziv od najmanje 4m/s(zbog igara i filmova) a za ugao gledanja, kontrast i ostale stvari nemam pojma.Ne znam cak ni koju marku da odaberem, mada bi rado ostao na samsungu.Dakle neka mi neko onako iz iskustva ili iz pouzdanih izvora kaze koji je najbolji model TFT monitora-a u klasi do 250 evra(ah da budzet mi je ogranicen u poslednje vreme , ali se nadam da ce zimski popusti komponenti uciniti svoje.
Unapred hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
lafke 931bf 31.10.2006. 13:54 #9266

broj poruka: 5

ako imas 250e onda nadji jos 50 i kupi samsung 931bf ,19 inča odziv 2ms,ukratko najbolji tft monitor za igrice i filmove
boskodev монитор 01.11.2006. 09:51 #9284

broj poruka: 98

730BF имам овај монитор око пола године и јако сам задовољан!
ако нећеш 19 инча ја би ти препоручио ово.
ако узимаш 19-ицу, исто типујем на 930BF.
Савет: никад не узимај оно что је последње изашло у продају нпр. пре 20 дана, јер то обично кошта пуно више него што вреди.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Zasto 17"? 01.11.2006. 15:48 #9295

broj poruka: 9425

Moj izbor za oko 250 evra uvek i jedino Samsung 940BW. O ovom monitoru je bilo puno reci i tema na ovom forumu u poslednjih par meseci. Procesljaj arhivu. 4ms odziv, igre rade odlicno, 19"ako volis vide...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs