Kamera - činčevi - žica - VGA - monitor, ko to zna
STRANA 1 OD 1
galenika
Kamera - činčevi - žica - VGA - monitor, ko to zna
27.02.2010. 05:03
T24894
status: user broj poruka: 68
Odavno me interesuje ova konekcija a verujem i druge na forumu. Dakle: kado da kameru koja ima izlaz preko činčeva, spojim preko kabla (koji ću sam napraviti) koji na jednom kraju ima činčeve a na drugom VGA , sa ulazom u CRT monitor koji ima VGA ulaz. Prvo dali je to mogće i ako jeste interesuje me raspored žica za tu konekciju. to bi mi pojednostavilo prikaz videa sa kamere direktno na monitor bez paljenje računara. Viđao sam neke plejere koji imaju VGA izlaz, pa mislim da to može. Možda ima negde na netu ali ja ne umem da nađem. Ako naletite i na konekciju činč to DVI ili činč to HDMI biće vrlo dragocena informacija. Pri tom mislim i na video i na zvuk.
Hvala vam unapred svima koji se uključite u ovu temu. ako ovo rešim, prodajem odmah TV jer imam TV tjuner za komp, kupim Ful HD monitor kasnije i na konju sam. Hvala.
sem ako si elektronicar, pa nadjes semu za konvertor , napravis plocicu, kupis elemente (ako ih ima kod nas) i i sve to lepo slozis i zalemis... Kupi konvertor (sa kompozit video signala na VGA ili na sta vec hoces...:) Pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647284. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.