Sve to lepo, ali brate 40000!!! Ja bi keve mi narucio ovaj LG sto sam pomenuo gore za skoro iste pare. Ili bih uzeo dva komada od 24` sa ultra tankim okvirom i spojio ih. Uh uh :)
Bezi od P2770HD kao djavo od krsta. Ja sam uzeo jedan i imao je mrtav pixel u donjem desnom uglu ekrana. Posle toga sam zamenio monitor sa drugim novim i on je imao mrtav pixel na sredini. Pored problema sa mrtvim pixelima oba monitura su strasno probijala po ivicama. Tako da dobro razmisli posle ovih mojih reci da li da juris taj monitor tv.
Malo mi je sumnjivo da toliko problema imas sa dva modela. Ali u svakom slucaju, P2770 moze da se nadje samo u Gigatronu, a oni daju garanciju od 90 dana na mrtve pixele tako da nema brige...
Probijanje osvetljenja je minimalno, ili skoro neprimetno, jer je ipak u pitanju TN panel, ali je daleko od strasnog probijanja. Napredovale su tehnologije po ovom pitanju za ovolike godine... __________________ Scourge of PCBerza
:: Bezi od P2770HD kao djavo od krsta. Ja sam uzeo jedan i imao je mrtav pixel u donjem desnom uglu ekrana. Posle toga sam zamenio monitor sa drugim novim i on je imao mrtav pixel na sredini. Pored problema sa mrtvim pixelima oba monitura su strasno probijala po ivicama. Tako da dobro razmisli posle ovih mojih reci da li da juris taj monitor tv.
Slobodno..Pre nego sto sam sebi uzeo Dell 2709w hteo sam da uzmem Samsung T260 i dobro sam se zagrejao za njega..vredi,sad vredi dati te pare za taj monitor,pre je bio jako skup i nerelana cena za TN panel.Mada pogledaj i taj P2770HD mada licno ne volim 16:9 format.Hint-Kad gledas tv slika je jos zdepastija (zbog reozlucije prijema slike) nego li na 16:10 formatu!
Nije slika zdepasta, ne lupetaj... Svaka slika ima svoj format, i ako se koristi 16:9 rezolucija na 16:9 monitoru nema nikakve zdepaste slike... __________________ Scourge of PCBerza
:: Slobodno..Pre nego sto sam sebi uzeo Dell 2709w hteo sam da uzmem Samsung T260 i dobro sam se zagrejao za njega..vredi,sad vredi dati te pare za taj monitor,pre je bio jako skup i nerelana cena za TN panel.Mada pogledaj i taj P2770HD mada licno ne volim 16:9 format.Hint-Kad gledas tv slika je jos zdepastija (zbog reozlucije prijema slike) nego li na 16:10 formatu :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: ::
Some,ne izleci pred rudu i ne brani nesto ako to imas ti a nisi upravu! Govorim o rezoluciji TV signala!Na 16:9 monitorima slika ce da bude zdepastija nego li na 16:10..Srbija nema HD televiziju pa da slika ima normalan format u odnosu na format monitora..Jedini nas program koji ima wide format je RTS Digital!Sav ostali signal zbog rezolucije slike dolazi u 4:3 formatu..Razvuci to na 16:9 i sta dobijes?Zamolio bi te u buduce da mi ne govoris da lupetam jer ne pricam nikad nista na pamet..
Green,Green,Grass Of Home
:: Nije slika zdepasta, ne lupetaj... Svaka slika ima svoj format, i ako se koristi 16:9 rezolucija na 16:9 monitoru nema nikakve zdepaste slike.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Slobodno..Pre nego sto sam sebi uzeo Dell 2709w hteo sam da uzmem Samsung T260 i dobro sam se zagrejao za njega..vredi,sad vredi dati te pare za taj monitor,pre je bio jako skup i nerelana cena za TN panel.Mada pogledaj i taj P2770HD mada licno ne volim 16:9 format.Hint-Kad gledas tv slika je jos zdepastija (zbog reozlucije prijema slike) nego li na 16:10 formatu :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: ::
TV signal, kao i svaki drugi signal ima svoj odnos strana koji moze a i ne mora da se razvlaci preko predefinisanog odnosa. Sto znaci, TV signal koji se prenosi kod nas je u 4:3 formatu, i na svakom monitoru koji nije tog odnosa se dogadja stretch. Tako da svejedno jel mu slika ide na 16:9 ili 16:10, mala je razlika da bi se videlo bilo sta, a jos manja je vidljiva razlika. Nemas 16:9 monitor pa ni ne znas kolike su deformacije, pa ti oprastam... Dovoljno se bavim svojim poslom, i neprestano prelazim sa 4:3, na 16:10 i 16:9. Kako sa monitorima, tako i sa sekvencama i slikama razlicitih rezolucija i odnosa
I pricas napamet... i lupetas... some...
Ali znam da ces sad da nastavis po svome, ne bi ti spustio loptu nikad... __________________ Scourge of PCBerza
:: Some,ne izleci pred rudu i ne brani nesto ako to imas ti a nisi upravu :: Govorim o rezoluciji TV signala!Na 16:9 monitorima slika ce da bude zdepastija nego li na 16:10..Srbija nema HD televiziju pa da slika ima normalan format u odnosu na format monitora..Jedini nas program koji ima wide format je RTS Digital!Sav ostali signal zbog rezolucije slike dolazi u 4:3 formatu..Razvuci to na 16:9 i sta dobijes?Zamolio bi te u buduce da mi ne govoris da lupetam jer ne pricam nikad nista na pamet. :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: Nije slika zdepasta, ne lupetaj... Svaka slika ima svoj format, i ako se koristi 16:9 rezolucija na 16:9 monitoru nema nikakve zdepaste slike.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Slobodno..Pre nego sto sam sebi uzeo Dell 2709w hteo sam da uzmem Samsung T260 i dobro sam se zagrejao za njega..vredi,sad vredi dati te pare za taj monitor,pre je bio jako skup i nerelana cena za TN panel.Mada pogledaj i taj P2770HD mada licno ne volim 16:9 format.Hint-Kad gledas tv slika je jos zdepastija (zbog reozlucije prijema slike) nego li na 16:10 formatu :: :: :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Hehehe ..Kakav si ti ludak.Pa sad si potvrdio sve sto sam ja i rekao..Podebljao sam deo koji govori upavo o onom sto ja pricam..Sad si samo spusio lopticu i ublazio formu.Oprosticu ti,shvatio si da si ukakio motku
Green,Green,Grass Of Home
:: TV signal, kao i svaki drugi signal ima svoj odnos strana koji moze a i ne mora da se razvlaci preko predefinisanog odnosa. Sto znaci, TV signal koji se prenosi kod nas je u 4:3 formatu, i na svakom monitoru koji nije tog odnosa se dogadja stretch. Tako da svejedno jel mu slika ide na 16:9 ili 16:10, mala je razlika da bi se videlo bilo sta, a jos manja je vidljiva razlika. :: Nemas 16:9 monitor pa ni ne znas kolike su deformacije, pa ti oprastam... :: Dovoljno se bavim svojim poslom, i neprestano prelazim sa 4:3, na 16:10 i 16:9. Kako sa monitorima, tako i sa sekvencama i slikama razlicitih rezolucija i odnos :: :: I pricas napamet... i lupetas... some.. :: :: Ali znam da ces sad da nastavis po svome, ne bi ti spustio loptu nikad.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Some,ne izleci pred rudu i ne brani nesto ako to imas ti a nisi upravu :: :: Govorim o rezoluciji TV signala!Na 16:9 monitorima slika ce da bude zdepastija nego li na 16:10..Srbija nema HD televiziju pa da slika ima normalan format u odnosu na format monitora..Jedini nas program koji ima wide format je RTS Digital!Sav ostali signal zbog rezolucije slike dolazi u 4:3 formatu..Razvuci to na 16:9 i sta dobijes?Zamolio bi te u buduce da mi ne govoris da lupetam jer ne pricam nikad nista na pamet. :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: Nije slika zdepasta, ne lupetaj... Svaka slika ima svoj format, i ako se koristi 16:9 rezolucija na 16:9 monitoru nema nikakve zdepaste slike.. :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: Slobodno..Pre nego sto sam sebi uzeo Dell 2709w hteo sam da uzmem Samsung T260 i dobro sam se zagrejao za njega..vredi,sad vredi dati te pare za taj monitor,pre je bio jako skup i nerelana cena za TN panel.Mada pogledaj i taj P2770HD mada licno ne volim 16:9 format.Hint-Kad gledas tv slika je jos zdepastija (zbog reozlucije prijema slike) nego li na 16:10 formatu :: :: :: :: :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
16:9 nema velike razlike od 16:10, :9 prikazuje u igrama sire polje vidljivosti jer je ista sirina prikaza, a manja u visinu, a sve je do navike. Sto se tice TV-a trenutno, isto sranje dobijete i sa jednim i sa drugim formatom. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647284. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.