da ili si nepismen pa ne znas da uporedis cene sa cenama u radnji, ili spamujes ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
A hahahahahahahahahaha! saxija ludak! Hahahahahha! E jesi me zasmejo sad. Ako ima garanciju, kupujem odmah, cekam na odgovor... ne polazem nade. Moze da bude fora uplati na racun pa ga izdutjkaj za karticu
Ukrao, a imaju granciju ?! Kako moze neko da prodaje 5870 za 225 evra a da karta pritom ima 3 godine garancije, kad je takva situacija to se prodaje 20-30 evra manje nego u radnji. Jos lik nije ni telefon ostavio, definitivno nije nesto u redu.
:: Možda zato što ih je ukrao, ili ih čovek jednostavno dobija za male pare :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: prodavao nove karte sa 3 godine garancije za smesne pare :: :: :: :: :: ::
Cemu te reci? Mozes lepo da odgovoris kao i svi ostali... Znam kolike su cene u radnji. Upravo sam zbog toga postavio ovo, da vidim vasa misljenja. I meni je ovo cudno, zbog telefona. Cak sam poslao email i nema odgovora. Da nije neka prevara, ne bih se uopste razmisljao o kupovini.
Ja bih kupio iako je ispalo iz kamiona...ali duplo manje nego u radnji. Ne mogu da kazem da mi nije bilo toplo oko srca kad sam pomislio da imam 5870 za 225 evra.. Eh. De ce mu dusa sto nas voza oglasom...
sorry, preterao sam. video sam oglas ali mi nije zadrzao paznju. spam neki sigurno. jos na vece kolicine popust??? ako uzmem 3 slepera jos ce i da mi doplati? evo pred svedocima: svaku karticu (kupljenu LEGALNO po tim cenama, u narednih 15 dana) secem na pola, polovinu jedem za dorucak a drugu polovinu nabijam sebi u dupe! ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Cemu te reci? Mozes lepo da odgovoris kao i svi ostali... Znam kolike su cene u radnji. Upravo sam zbog toga postavio ovo, da vidim vasa misljenja. I meni je ovo cudno, zbog telefona. Cak sam poslao email i nema odgovora. Da nije neka prevara, ne bih se uopste razmisljao o kupovini :: :: ::
Jeste bas je nasao Sapphire 4890 od 2Gb i MSI GTX275 Lighting....
:: Ipak, moguce je... Sta ako ih je covek negde kupio u skartu, tj servisirane su, pa se prodaju za male pare, ili nesto sl, da ne nagadjamo sad.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647284. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.