Sta uzeti sad koji najbolji odnos cena i preformansi uzmiajuci u obzir da nece biti OC i da e raditi 15-17 sati dnevno u igraonici. Ako moze predlog i za prozivodjaca i koja ima dobro hladjenje.
5770 ili 5750 malo trose, a jos manje se greju, e sad 5770 power color ima bolje hladjenje od referentnog jer je arcitc cooling ali ti toplota ostaje u kucistu tako da je najbolje klasican 5770 sa 3 godine mirnog sna
OOOOO kolega pogledaj malo testove 5770 je brza od 4870,a gt260 216 je malko brza,na visim rezolucijama,skoro pa se i ne vidi...:D
:: 5770 je po meni neisplativo resenje. Bolje uzeti GTX 260 koja daje bolje performanse ili 4870 ako je nadjes. Jedino ako hoces DX11 igranje onda 5770 :: ::
Ocigledno 5770, prvo manja potrosnja, performanse kao ta nVidia, mozda malo losije i treci to je ATI :). Posto vidim ne znam ni ja kako kod nas prodaju 5770 512MB, mada kako ja vidim to na netu ne postoji, ti proveri tu informaciju inace uzimaj 5770 sa 1GB memorije, i potrazi neki model sa bolje odradjenim hladjenjem, jer sam skeptican za ono referentno hladjenje kao na 5850, koliko se secam ima takva 5770, znaci gledaj neke varijacije kulera kao VaporX.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647284. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.