Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Gde se nalazi ?
STRANA 1 OD 1
gile23 Gde se nalazi ? 18.02.2010. 19:27 T24658

status: user
broj poruka: 9121
Gde se nalazi serijski broj 4850 na kartici, googlao sam ali nigde nema broja ?

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Gde se nalazi ? 18.02.2010. 19:45 #190118

broj poruka: 18472
Serijski broj se nalazi na sticker-u karte..On je nalepljen na PCB sa gornje strane gde se vidi stampa za GPU,tu negde levo,desno,zavisi od toga gde su ga nalepili..
U slucaju da se sticker izgubio,spao od toplote,ili ga neko manuelno odlepio od karte se pozdravi..
Nema te sile ko ce da ti uzme za reklamaciju bez fuckin` papirica.
Jel imas bar serisjki broj na kutiji?

Green,Green,Grass Of Home

:: Gde se nalazi serijski broj 4850 na kartici, googlao sam ali nigde nema broja
::
:: Pozdrav!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 Re: Re: Gde se nalazi ? 18.02.2010. 20:26 #190131

Ima papirica, a sto se tice kutije nemam ni nju :), je li mozes li ti nesto preko one tvoje veze da mi sredis :).

Pozdrav!

:: Serijski broj se nalazi na sticker-u karte..On je nalepljen na PCB sa gornje strane gde se vidi stampa za GPU,tu negde levo,desno,zavisi od toga gde su ga nalepili.
:: U slucaju da se sticker izgubio,spao od toplote,ili ga neko manuelno odlepio od karte se pozdravi.
:: Nema te sile ko ce da ti uzme za reklamaciju bez fuckin` papirica
:: Jel imas bar serisjki broj na kutiji
:: Green,Green,Grass Of Home
:: :: Gde se nalazi serijski broj 4850 na kartici, googlao sam ali nigde nema broja
:: ::
:: :: Pozdrav!
SkyFire Re: Re: Re: Gde se nalazi ? 18.02.2010. 20:29 #190133

broj poruka: 18472
Samo da vidim koga znamo tamo..Pogledacu sta moze d se ucini..Ne obecavam nista ali cu da vidim i da se raspitam.

Green,Green,Grass Of Home

:: Ima papirica, a sto se tice kutije nemam ni nju :), je li mozes li ti nesto preko one tvoje veze da mi sredis :)
:: Pozdrav
:: :: Serijski broj se nalazi na sticker-u karte..On je nalepljen na PCB sa gornje strane gde se vidi stampa za GPU,tu negde levo,desno,zavisi od toga gde su ga nalepili.
:: :: U slucaju da se sticker izgubio,spao od toplote,ili ga neko manuelno odlepio od karte se pozdravi.
:: :: Nema te sile ko ce da ti uzme za reklamaciju bez fuckin` papirica
:: :: Jel imas bar serisjki broj na kutiji
:: :: Green,Green,Grass Of Home
:: :: :: Gde se nalazi serijski broj 4850 na kartici, googlao sam ali nigde nema broja
:: :: ::
:: :: :: Pozdrav!
Stripy Re 18.02.2010. 20:30 #190134

broj poruka: 4163
Serijski br. ti je na nalepnici sa BAR kodom.

Ako nemate šta da radite nemojte to raditi ovde

gile23 ... 18.02.2010. 21:17 #190153

Hvala obojici nasao :). Posto kartica nije direktno kupljena kod njih dosao sam do informacije da mogu doci do mesta gde je kupljena kartica preko serijskog broja, pa da vidim neku kombinaciju sa njima :). To ako mi propadne kombinacija sa tobom :). Unapred zahvalan !

Pozdrav!
skar Re: ... 18.02.2010. 23:14 #190185

broj poruka: 3992
auuuu ala se tebi zamrsi gilgamesh,pa sta si ti bogu zgresio...a??

:: Hvala obojici nasao :). Posto kartica nije direktno kupljena kod njih dosao sam do informacije da mogu doci do mesta gde je kupljena kartica preko serijskog broja, pa da vidim neku kombinaciju sa njima :). To ako mi propadne kombinacija sa tobom :). Unapred zahvalan
:: Pozdrav!
gile23 ... 18.02.2010. 23:29 #190196

Naravno sam mislio na kombinaciju sa Sky-em, ako mi to propadne imam rezervnu, ako mi i ta rezervna propadne, mozda prodam ovo i uzmem nesto jace kada dodje fermi, mada je ova treca pod znakom pitanja ?

Pozdrav!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647284.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs