Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Monitor Philips 230c 1 HSB/00 i IPTV televizija Telekoma, konekcije činč-VGA/DVI/HDMI/USB2.0
STRANA 1 OD 1
galenika Monitor Philips 230c 1 HSB/00 i IPTV televizija Telekoma, konekcije činč-VGA/DVI/HDMI/USB2.0 18.02.2010. 01:30 T24646

status: user
broj poruka: 68

D
Da li ću moći da vidim TV kanale IPTV-a Telekomovog na ovom monitoru jer je ful HD i ima HDMI ulaz. da li je slika sa IPTV u ful HD rezoluciji.
Drugo pitanje: Postoji li neki adapter da sa DVD plejera preko činčeva na ovom monitoru dobijem sliku preko VGA, DVI. Monitor ima i 2xUSB 2.0 (jeli mu to ulaz ili izla), može li preko njega. Ako ovo može kupio bi taj monitor i on bi mi bio za sve: za TV, za monitor kompjutera i za monitor DVD plejera. Ako ne postoji gore pomenuti adapter može li se onda napraviti veza činč- VGA ili činč-DVI. Gde mogu da vidim Raspored pinova na ovim konekcijama, pa bi sam napravio i na mom starom CRT monitoru bacio sliku sa DVD plejera preko VGA konekcije. HVALA ljudi unapred ako odgovorite bar na neka moja pitanja.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict rezolucija je VGA, mozda i manja. 18.02.2010. 02:26 #189982

status: user
broj poruka: 4515

Kabal mozes da napravis za 500din. Kvalitet je od prilike kao SBB-ov D3.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647284.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs