Da li neko ima iskustvo sa Philips 23` 230C1HSB monitorom (1920x1080p,DVI,HDMI), dali je zadovoljan i tako to ? (cena je povoljna 15.500) Meni je zapao za oko Samsung 22` P2250 ali je skuplji 3000din, e sad da li je i koliko bolji ili ...
ili neko ima bolju preporuku ali max do 20.000din.
Taman sam teo da napisem gde ima, i pretece me kolega. Na snizenju je u M tr u i to do dal 25.ili 28. Uvek bacite pogled tamo, najbolje cene su u m trou. Malo vise je od 15500, oko 15750. I? Jel ga ima neko? Kakav li je?
...kada je bio 14400 u mtro-u, totalno su odusevljeni ima Sve prikljucke cak i USB, na sebi, i prodaje se beli,mat crni i sjajni crni sa sve zvucnicima i nekim LIGHtom koji cepa oko okvira...Odusevljeni su totalno!
Nemoguce, pa onda bolje da se saceka opet akcija pa da ga opet spuste! Nego, mislim da to nije taj monitor, ovaj nema sjajan okvir, taj sto mu sija okvir je oko 20 somitja. A ultras, ne zezaj da ne znas na koju foru se ide u metro??? Opste poznato je da ti treba kartica, ali u principu mozes da sacekas na ulazu i pitas nekog da udjes sa njim, pa posle na kasi isto pitas nekog samo da provuces karticu. Tako sam ja radio kad zaboravim karticu.
Ako mislis da imas na njoj svoje ime onda ti treba firma registrovana, npr tvoj cale ima firmu, i moze da uzme 4 metro kartice. A i dovoljno je ti da ti neko pozajmi, skoro svi imaju u kuci metro karticu. Ako nemas firmu, oprosti se da imas licnu metro karticu.
Da bi regularno dobio karticu m troa, treba da si pravno lice, tj da imas registrovanu firmu, PIB broj i pecat. Sa resenjem o registraciji firme, PIB brojem i pecatom odes do servisa kupaca (nalazi se pored ulaza) i za 15 min ti tu na licu mesta naprave karticu. Imas pravo na 4 kartice.
:: mogu i razna udruzenja da naprave metro kartice, samo da su registrovana i imaju PIB broj i pecat.kako kaze @stimpi, vrlo jednostavn :: :: @modena napisi email da ti posalje
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647284. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.