Pa nvidia Gt240 je u rangu cini mi se sa 9600GT, tako da je tu negde sa ATI 3870, ali nisam siguran. Pogledaj na toms hardware imash testove u podeljku charts... Ta nvidia je novije generacije, tj nije nista posebno, ali bih ja pre nju ostavio, ipak je ati 3870 stara 2-3god...
Testirao sam uporedno ATI3850 sa 512DDR3 i GT220 sa 512DDR3 i te dve kartice su u rangu. Moj izbor bi bio GT jer se daleko manje greje i manje troši struje.
Pored svih silnih novih Radeona, gde iskopa tog 3870? S obzirom da kolege kažu da su karte tu negde, i ja bih ti logično preporučio noviju. Dakle GT240.
I ja htedoh da preporučim čoveku nekog novog Radeona, ali znam da bi odmah ispao fajt, pa sam mu predložio `bolju` od dve koje je naveo. Sad će `zeleni` odmah da nas uhvate za gušu.
Valjda glava za glavu :D __________________ Scourge of PCBerza
:: :: :: :: Hvala vam za odgovore i nove ponude. :: :: Al pitanje je bilo izmedju te dve posto imam gt 240 a hteo sam da menjam za 3870 ultimate saphire dlaka za dlaku. Hvala! na prosvetlenju
jok,jok ja sam drugacije cuo po novom se kaze `bruca za brucu` :D
:: Valjda glava za glavu : :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: :: :: Hvala vam za odgovore i nove ponude. :: :: :: :: Al pitanje je bilo izmedju te dve posto imam gt 240 a hteo sam da menjam za 3870 ultimate saphire dlaka za dlaku. Hvala! na prosvetlenju
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647284. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.