`U pravu si...necu ni da menjam. Uzmem caletu FULL HD lcd 32` i zasitim se 4-5 dana i to je to. Necu bacam pare sad. Mada, druga solucija mi je bila da caletu izmem vivax Tv od 72cm a ja konfiskujem LCD :) ali mi frka da kupim posto ima samo god dana garancije a kazu da nakon toga prsnu. Da imao bar 2god, uzeo bih ga... Jel ima neko vivax obican TV?`
Ovo si rekao pre par dana, ne znam sto se sad opet predomisljas....znas moj odgovor. Ako se ne secas, bio je ne. :)
:: Opet o ovome, ali sta cu kad nisam siguran.. :: Prva solucija, a mozda i jedina, da li da uzmem ovo, da li VREDI para i da li je DOBRA slika :: :: BenQ G2411HDA 14000 u metrou :: :: li nesto do tih para? A znam da nema 24` za te pare.. :: :: Znaci pitanje, da li da ga kupim? :: :: Vga me muci...
Treba drugu da prodam svoj monitor, obecao sam mu, pa moram da kupim neki sad...zato sam ptao. Konkretno me zanima da li valja ovaj benq. Probacu da prikacim nekako da ga vidim...
:: Ja to ne bih kupi :: Kupio sam pre oko mesec dana samsung p2350n i prezadovoljan sam (16000 ::
16000 za 23 incha, 5ms i analogni??? Ne bih nikada to uzeo. Ima isto u metrou philips 23` sa dvi-d, hdmi, usb, 2ms, fullHD za 15750. Ali mi se ne daje 22` plus 60 evra za jedan inch vise!
Nasao sam caletu neki samsung tv 72cm slika u slici, HD ready za 17000, ako to moze do KGa, uzecu to i ako ga ima, ako nema, uzecu benq. Ako nesto ne valja, eto mene kod DAUMa :D
Probao sam na laptopu u metrou doticni monitor, tj na netbooku MSI i slika je sasvim korektna, i najvrovatnije cu da ga uzmem, posto nema ovog TVa koji sam hteo za tjaleta. Za 13900 24` mislim da je stvarno korektna cena.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647284. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.