Dakle,kao sto sam vec kukao,crkao mi stari monitor,treba da uzmem novi... Odluka je pala na Samsung T260HD! Trebalo bi da idem u shopping u cetvrtak,tako da jos nije kasno da promenim misljenje! Da li je bacanje para ovaj monitor? Gledao sam ove LED,ali ne znam,ne bavim se necim za sta bi mi trebala profi preciznost i onda mislim da mi je bolje da uzmem veci ekran! Jel ima neko neki predlog,sugestiju??? Ja sad idem na posao,tako da necu moci da odgovorim do nocas... POZZ
To nisu male pare,40000 je u pitanju... Dajte neki konkretan razlog... Pa kakve veze ima sto prestaje sa proizvodnjom,to ne znaci da je los. Ja trazim savet,predlog,sugestije i obrazlozenje... A ne da napises cisto reda radi nesto! Treba mi pomoc oko izbora,hvala unapred! sad odo da radim
Nisam probao P seriju, ali za T seriju mogu da kažem da je odlična. A i meni je lepša T serija od P. Nećeš se sigurno zeznuti ako uzmeš T260HD. To je fenomenalan monitor, a čisto sumnjam da P2270 ima bolju sliku od njega.
Ima bolju sliku... a uzivo P2770 izgleda mnogo bolje nego T260 __________________ Scourge of PCBerza
:: Nisam probao P seriju, ali za T seriju mogu da kažem da je odlična. A i meni je lepša T serija od P. Nećeš se sigurno zeznuti ako uzmeš T260HD. To je fenomenalan monitor, a čisto sumnjam da P2270 ima bolju sliku od njega :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Pa veca je dijagonala u pitanju, a pritom je jeftiniji. Sem ako neces da uzmes HD verziju sa tunerom, u tom slucaju kosta slicno ili je skuplji. Zasto bi placao vise za monitor manje dijagonale?
Imao sam T260HD nekoliko meseci. Kupio sam kasnije P2770H, i razlika je ocigledna kako u velicini, tako i u kvalitetu slike. A dizajn je definitivno bolji kod P2770... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: :: :: To nisu male pare,40000 je u pitanju... Dajte neki konkretan razlog... Pa kakve veze ima sto prestaje sa proizvodnjom,to ne znaci da je los. Ja trazim savet,predlog,sugestije i obrazlozenje... A ne da napises cisto reda radi nesto! Treba mi pomoc oko izbora,hvala unapred! sad odo da radim
a i ona nasledjuje taj segment kod Samsunga, ja uopste ne bih razmisljao da imam te pare za monitor P2770 je najbolji ubedljivo. Mislim da imaju kvalitetniju malo i sliku P serija noviji su paneli.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647284. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.