Skinuo sam driver za ATI karticu od 28 MB 9.12 xp 32 dd .exe , kad ga pokrenem, instalira se ATI Install Manager, traži reboot i posle restarta nista se ne događa !
Nema nikakve promene, nema drivera za video kartu. Šta treba raditi dalje ? Kako da instaliram ??
Prethodno sam normalno deinstalirao stari driver i restartovao sistem.
Skini 10.1 i probaj opet. Ako ne bude htelo i dalje, instaliraj driver kroz Device Manager, ali neces ovako imati CCC... __________________ Scourge of PCBerza
Skorup je tražio linkove za 9.12 Katalist, a link za XP 32bit drajver, koji sam mu ja dao je sa zvaničnog AMD-ovog sajta, tako da stvarno ne znam kako drajver neće da se instalira. Nikada nisam imao takvih i sličnih problema, jer uvek i skidam drajvere sa zvaničnog sajta.
Obratite paznju na te starije ATI karte sa driverima,jer 10.1 catalist ima podrsku za open cl koju podrzava samo 4xxx serija pa na gore,ne treba vise openCL driver kao ranije ,dovoljno je samo da se instalira ATI stream.Tako da bi preporucio ljudima koju imaju ATI seriju ispod 4xxx da stavljaju 9.x catalist.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647284. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.