Ima li neki sajt gde se mogu usporediti graficke karte sa laptopova, posto kupujem laptop za koji dan, ali se dvoumim izmedju Ati Radeon X5470HD i nVidia GeForce GT220M, obe su sa 1 gb memorije. Unapred hvala
Imam ja test 3Dmark06, ali nema te graficke. Ima Ati 4570, ona je u rangu sa ovom ATi 5470, dobija oko 3700poena, a sad ti nadji koliko dobija GT220M pa vidi...
obe imaju ddr3 memoriju, ati dolazi u kombinaciji sa core i5 i 4 gb ddr3 1066, a 220 ide sa t6600 i 4 gb ddr2 800. Laptop sa i5 je skuplji 10000 pa me interesuje da li se isplati dati ta razlika, jer bi se ponekad i poigrao, a bas sam u dilemi koja je grafa jaca
Mislim da je Corei5 itekako bolji, josh DD3 memorija je u pitanju.... A sta ne napises tacnu oznaku laptopova, cenu i to, pa onda da vidimo sta se vise isplati... Gledaj ovo:
Ti si reko da je ovaj ASUS sa Corei5 skupji 10k, a evo sad gledam razlika u ceni ja svega 6500din... Mislim da je bolje uzeti corei3 ili corei5 + DD3, ipak ces vise osetiti tu razliku u odnosu na core2duo, nego razliku Ati 5470 i GT220... Tako da ti je moj predlog da uzmesh:
Ocigledno da gledamo kod razlicitih dilera. 3000 je razlika izmedju i3 i i5, grafa je ista, mislim da cu uzeti i5, kad je bal nek je ... Ovaj tvoj sa i3 je sa manjim hardom, od 320 gb i 3 gb rama, ja sam gledao model i3 sa 4 gb i 500 hard Javicu ti kad ga uzmem i istestiram, sta mislis staa da mu instaliram, xp sp3 ili 7?
Gledaj ovako, gledam, uglavnom instaliraju (ili je instalirano) na novijim laptopovima Vista... Citao sam da Win7 mnogo trosi bateriju, tj da je mnogim korisnicima unistio bateriju, tako da ti preporucujem da zaobidjes win7, mogu da ti dam link da procitas ako hoces... Tako da ti ja predlazem ili stari dobro Xp ili Vistu... Win7 jeste brzi od viste, ali sta ces, bolje da stavis neki drugi sistem nego da ti ode baterija...
:: :: Ocigledno da gledamo kod razlicitih dilera. 3000 je razlika izmedju i3 i i5, grafa je ista, mislim da cu uzeti i5, kad je bal nek je ... Ovaj tvoj sa i3 je sa manjim hardom, od 320 gb i 3 gb rama, ja sam gledao model i3 sa 4 gb i 500 har :: Javicu ti kad ga uzmem i istestiram, sta mislis staa da mu instaliram, xp sp3 ili 7?
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647282. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.