Imam procesor AMD Athlon 7850 Black Edition,kartu MSI 3870X2,maticna MSI 790XT-G45,3 giga rama i LC650W.U 3DMark06 imam 10300.Da li je to dobar rezultat?
3d Mark 06 ili bilo koji su sinteticki testovi,tako da rezultate mnogo zavise i od samog OSa i od drajvera,ako su ti ovi na default podesavanjima trebao bi da bude nesto veca(12000-14000) ako koristis Xp,ako si na W7 ili Visti mislim da su ti rezultati u redu!!!
ma kakav crni 3d mark 06,mene kolega sa 8800gtx ofulji za citavih 1500 bodova,a dobro znam da ta matora krmacetina nema sanse pored mog radeona tako da vantage
EJ bre nemoj tu tvoju dronju da poredis sa prasetom :) Generalno 8800 GTX nije u klasi sa 4870,mislim da to nije ni za poredjenje..
Inace postoje tweak-ovi tj update gde ce 3D Mark 2006 raditi sasvim normalno i sa Radeon kartama..Ali svakako tu je Vantage bez premca tako da to sve govori.. 06 vec ima zastareo engine i treba ga polako zaobilaziti..
Green,Green,Grass Of Home
:: ma kakav crni 3d mark 06,mene kolega sa 8800gtx ofulji za citavih 1500 bodova,a dobro znam da ta matora krmacetina nema sanse pored mog radeon :: tako da vantag :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: ::
Verovatno se sećaš dok sam imao HD 4870 da sam je jedva naterao da pređe 15000. Stigao sam do 15XXX, ali tek kad sam je OC-ovao nenormalno.Na defaultu je dala 13500. Neće je 3DMark06 uopšte.
The Way It`s Meant To Be Played
:: ti imas jaci skor sa e7200 i 9600 nego ja sa PII i 4850,4870 nije da ne stima nego mark jede g*vn :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: ::
jeste i to si u pravu,zato ja nemam vise simpatija prema tom programu... idem na Vantage,naravno kad stigne grafika:(
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: Verovatno se sećaš dok sam imao HD 4870 da sam je jedva naterao da pređe 15000. Stigao sam do 15XXX, ali tek kad sam je OC-ovao nenormalno.Na defaultu je dala 13500. Neće je 3DMark06 uopšte :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ti imas jaci skor sa e7200 i 9600 nego ja sa PII i 4850,4870 nije da ne stima nego mark jede g*vn :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: ::
:: Verovatno se sećaš dok sam imao HD 4870 da sam je jedva naterao da pređe 15000. Stigao sam do 15XXX, ali tek kad sam je OC-ovao nenormalno.Na defaultu je dala 13500. Neće je 3DMark06 uopšte :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ti imas jaci skor sa e7200 i 9600 nego ja sa PII i 4850,4870 nije da ne stima nego mark jede g*vn :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: ::
Bas si odvalio Vantage dobar rez, cime hladis CPU ?
:: 3DMark06 izgleda se dosta oslanja na procesor. Sa 5870 sam jedva izvlacio 19.000. Na 4.0Ghz i7 860 daje 24.000 u 3DMark06.. :: :: Taman evo Vantage malo da se pohvalim... Proc je na 4.0Ghz sa HT-om, a grafiku vidite i sami na koliko je :: :: Driver je 10.1, iako pise da je Catalyst 9.12.. :: :: http://i173.photobucket.com/albums/w56/DaumEx/Overclock40.jp :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Verovatno se sećaš dok sam imao HD 4870 da sam je jedva naterao da pređe 15000. Stigao sam do 15XXX, ali tek kad sam je OC-ovao nenormalno.Na defaultu je dala 13500. Neće je 3DMark06 uopšte :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ti imas jaci skor sa e7200 i 9600 nego ja sa PII i 4850,4870 nije da ne stima nego mark jede g*vn :: :: :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: ::
to je punokrvna vijetnamamska svinjetina:) kakva bre dronja.....uostalom ko je tebe sta pito??? IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: EJ bre nemoj tu tvoju dronju da poredis sa prasetom : :: Generalno 8800 GTX nije u klasi sa 4870,mislim da to nije ni za poredjenje. :: :: Inace postoje tweak-ovi tj update gde ce 3D Mark 2006 raditi sasvim normalno i sa Radeon kartama..Ali svakako tu je Vantage bez premca tako da to sve govori. :: 06 vec ima zastareo engine i treba ga polako zaobilaziti. :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: ma kakav crni 3d mark 06,mene kolega sa 8800gtx ofulji za citavih 1500 bodova,a dobro znam da ta matora krmacetina nema sanse pored mog radeon :: :: tako da vantag :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: ::
poentu ovakve teme. Msm kao prvo pustish 3d mark chisto radi poredjenja nekih kartica, i radi testa stabilnosti. Sad u chemu je fora dal je vishe skor ili manje stvarno ne znam!?!?!?!?! upalish lepo neku noviju igru, metnes sve na high i vidis kolko ima frejma, sad dal je bitno sto ja imam +40 a neko recimo sa ATI +60 ili +120 nebitno je u potpunosti, vazno da radi i da ne seche, *ebesh skor u 3d marku! poz
Nek dvokliknuje(levi klik,nikako desni,jer ode sve u majcinu) krajsis,pa ako secne,cupanje,pa metne malo jacu itd.Kakav 3d,2d,score...
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: poentu ovakve teme. Msm kao prvo pustish 3d mark chisto radi poredjenja nekih kartica, i radi testa stabilnosti. Sad u chemu je fora dal je vishe skor ili manje stvarno ne znam!?!?!?!?! upalish lepo neku noviju igru, metnes sve na high i vidis kolko ima frejma, sad dal je bitno sto ja imam +40 a neko recimo sa ATI +60 ili +120 nebitno je u potpunosti, vazno da radi i da ne seche, *ebesh skor u 3d marku! poz :: ::
le bate ti si be pobednik. heheh na integrisanu, ali dobro zamisli da je vantage, i onda tako prichaj ljudima, ima da poveruju neki, heheheh :D :D :D :D :D :D
:: Meni je ocena u 3dmark06 159 :: sm2.0 je 51 :: hdr/sm3.0 je 59 :: a cpu 403 :: :: Graf je integrisana na Ga-ma785g-ud3h hd420 :: cpu x4 630 @3.01Gh :: :: :D
:: to je punokrvna vijetnamamska svinjetina: :: kakva bre dronja.....uostalom ko je tebe sta pito?? :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: EJ bre nemoj tu tvoju dronju da poredis sa prasetom : :: :: Generalno 8800 GTX nije u klasi sa 4870,mislim da to nije ni za poredjenje. :: :: :: :: Inace postoje tweak-ovi tj update gde ce 3D Mark 2006 raditi sasvim normalno i sa Radeon kartama..Ali svakako tu je Vantage bez premca tako da to sve govori. :: :: 06 vec ima zastareo engine i treba ga polako zaobilaziti. :: :: :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: ma kakav crni 3d mark 06,mene kolega sa 8800gtx ofulji za citavih 1500 bodova,a dobro znam da ta matora krmacetina nema sanse pored mog radeon :: :: :: tako da vantag :: :: :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: ::
Btw, kartu sam samo overclockovao da vidim koliko stabilno radi. Default vrednosti mi rade sasvim dovoljno... __________________ Scourge of PCBerza
:: Bas si odvalio Vantage dobar rez, cime hladis CPU :: :: :: :: 3DMark06 izgleda se dosta oslanja na procesor. Sa 5870 sam jedva izvlacio 19.000. Na 4.0Ghz i7 860 daje 24.000 u 3DMark06.. :: :: :: :: Taman evo Vantage malo da se pohvalim... Proc je na 4.0Ghz sa HT-om, a grafiku vidite i sami na koliko je :: :: :: :: Driver je 10.1, iako pise da je Catalyst 9.12.. :: :: :: :: http://i173.photobucket.com/albums/w56/DaumEx/Overclock40.jp :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Verovatno se sećaš dok sam imao HD 4870 da sam je jedva naterao da pređe 15000. Stigao sam do 15XXX, ali tek kad sam je OC-ovao nenormalno.Na defaultu je dala 13500. Neće je 3DMark06 uopšte :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: ti imas jaci skor sa e7200 i 9600 nego ja sa PII i 4850,4870 nije da ne stima nego mark jede g*vn :: :: :: :: :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647282. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.