Ubaci CCCP kodeke ili ako to ne pije vode skini CoreAVC kodek koji predstavlja najbolje resenje za softversko dekodiranje HD filmova.
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
pusti film u windojs media playeru, on koristi system default render, ako ti secka i u njemu, slab je komp (što sigurno nije al nema veze), ako ne secka tu, onda se igraj malo s kodecima i plejerima, zavisi šta voliš.
imaš u plejeru uglavnom opciju output pa vidi šta tu imaš ponuđeno.
primer: windows media player classic hc vmr9 secka - haali ne secka
Imam slican komp, ali naime i meni secka kad mi je rezolucija desktopa 1280, a kad stavim da je 1600 ili vise radi normalno... E sad to ne mora nista da znaci ali kod mene pomaze pa pokusaj ako ti je manja rezolucija da povecas i onda vidis da li ce da secka...
Instaliraj K-Lite poslednji, ali mu tokom instalacije reci da koristi DXVA da bi ti graficka gurala HD film, a ne procesor... __________________ Scourge of PCBerza
sredio sam da radi film u windows media playeru,za mene dovoljno
Nego ipak,player,koji koristim je VLC PLAYER ,e sad video sam na netu ,guide kako se ubacuju codeci,i evo lomim se pola sata,al nema leba da nadjem gde se ubacuju codeci,posto ih on ne ucita kao windows media player
Pa ako neko zna,ako moze pomoc i za to?
Inace instaliro sam CoreAvc kodek
raic:ovaj gudie je super,al uradicu kasnije kad budem imo vremena,fali mi dosta stvari koje moram da downloadujem,a sutra MATEMATIKA
ima trik sa renderom u MPC, koliko primetih kada se ukljuci HAALI render koristi samo CPU dok ako stavim na VMR9 koristi GPU(4350) za neder, mozes u nvidia CP da podesis boje malo ako ti se ne svidjaju i cepaj
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647282. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.