Znachi tu istu verziju (ne isti driver) sam instaliro bez problema na w7 ali na xp nece samo se raspakuje i dodje do dela gde me pita koji ocu jezik (znachi razspakuje se negde) i onda samo ugasi prozor i nisha se ne deshava, kada probam da restartujem rachunar kazhe `One program is not responding` i to je bash on... verzija drivera je 10.1 grafichka 5750 sistem xp professional.
Uredu bi bilo da znam gde ga raspakuje pa da mu iz device managera kazhem update driver.
E nasho sam ali iz device managera ne dozvoljava da mu kazhem ok kad nadjem odgovarajuci direktorijum, a u tom direktorijumu sam nasho instalacioni .exe file ali kad ga pokrenem isto pita za jezik i nece.
:: Obicno ide u C:\AT :: :: ___________________________________ :: :: Danny Crane. :: ::
Ne zavisi driver od toga, nego je na bazi .NET-a razvijan Catalyst Control Center. Drajver bez .NET-a može da funkcioniše beskprekorno, međutim obzirom da je gomila aplikacija zasnovana na .NET-u, nema ga smisla nemati na kompu.
:: Idi na microsoft sajt i skini .NET FX poslednju verziju... znam da retardirani driver zavisi od toga.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Otkad se to Ati driver instalise na u-p-d-a-t-e driver
10.02.2010. 22:12
status: user broj poruka: 7725
ni najstariji Ati driver se nije tako instalirao .Ne treba da skidas zasebno framework on je u sklopu drivera .Nego vidi ti da nisi pomesao verzije drivera.
Ima sam slican problem sa najnovijim ATI driverima (10.1). Znaci nesto definitivno ne valja! Instaliram na Win 7 i kada se ugasi monitor ne mogu da povratim sliku nikako sem restata ili kombinacije tastera ATRL+ALT+delete! Izbrisem ih i ne mogu vise ni jedne da instaliram!!! Nesto su zahebali!!! Dva puta sam formatirao hard jer nisam bio siguran da su driveri u pitanju i nakon drugog formata stavio 9.12 i nema tih problema vise...
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Naravno uz update driver ali iz safe mode-a. Ali ovako i dalje nece da se instalira iako sam instalirao .NET sa sve SP tako da ni CCC niam uspeo da instaliram pa sam instalirao Ati tray tools.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647282. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.