Danas sam bio u Dobračinoj 29. Firma je zajedno delila prostor sa nekom foto radnjom, ali mi danas fotograf kaže da nisu više kod njega u lokalu i da ne zna gde su se odselili.
e bas si me obradovao,kako ih naci.....??dje je moja graficka sad...??
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: Danas sam bio u Dobračinoj 29. Firma je zajedno delila prostor sa nekom foto radnjom, ali mi danas fotograf kaže da nisu više kod njega u lokalu i da ne zna gde su se odselili. ::
ako je asus 99% je Direct link uvoznik ako je powercolor ili sapphire onda je alti ako je his gainward onda pin...
sve mozes resiti kod uvoznika ne treba ti maloprodaja .)
AMD Athlon II X3 425@X4 B25@V1AX@700rpm Asus M4A785TD-M EVO 2*2GB DDR3 Geil@1333Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sideport PC power cooling and silencer 500W@TT Xaser III 640GB samsung X2,1.5TB samsung F2
:: ok,hvala ti...cujemo se. :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: Mislim da na poslu imam telefon njihovog knjigovodje. Kažem MISLIM. `Ajde malo strpljenja do sutra, pa možda budemo imali sreće.
ma znam ja da je alti,kod mene u radnji radimo sa njima,kontao sam ja i to,ali ajd zajebo sam se.... u pitanju je powercolor,sad je sve dzabe,jer je grafika ko zna tamo negde:(
Znaci lol, ako ti je otisla grafa :), samo izvuci tu grafu sto si im dao pa pravo kod uvoznika, mada ces verovatno tada ili dobiti 4870 ili dodati para za nesto jace :).
Pozdrav!
:: ajd sacekacu sutra,da vidim sta ce biti za broj a onda videti kurirsku sluzbu,sta je sa grafikom... :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: ::
ma kako da se ne tripujem,ako su promenuli adresu,gde ce stici grafa,razumes?? nije problem da posaljem kod uvoznika,nego kako cu je naci ako su ovi ugasili...e to jeste problem
:: Ako je grafika kod njih zamenice ti svakako i poslati, nema sanse da te nesto zajebu. :: Znaci dobices sigurno ispravnu kartu, bez obzira na ovo :: :: Intel Q6600. CM Hyper TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS :: ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5 :: :: :: ::
Pozvaćeš kurirsku službu preko koje si poslao i izdiktiraćeš broj pošiljke, naći će je za 5 sekundi i reći ti kada i gde možeš da je pokupiš, eventualno ćeš, ako je ostala u kombiju, dobiti broj kurira pa se sa njim dogovoriti oko toga gde da ti pošalje.
Registrovani su na Obilicev venac 19. Pokusaj tamo. Nisu u blokadi, dakle verovatno rade, samo su promenili lokaciju.
Koristim priliku da ponovim frendly tip: Ne kupujte komponente na najjeftnijim mestima u gradu, da bi ste koliko toliko bili zasticeni od slicnih neprijatnih situacija. Ako nesto kosta 100 evra, to mozete kupiti za 98 iki 102, jednostavno takav je raspon marzi. Tamo gde to kosta 95 i manje, e tu nesto smrdi. Tipican primer je Eurolink. Oprez!
TNX,ma tad su oni jedino imali powercolor,a saffira nisam hteo jer mi je jedna riknula,eto zato....
:: Registrovani su na Obilicev venac 19. Pokusaj tamo. Nisu u blokadi, dakle verovatno rade, samo su promenili lokaciju. :: :: Koristim priliku da ponovim frendly tip: Ne kupujte komponente na najjeftnijim mestima u gradu, da bi ste koliko toliko bili zasticeni od slicnih neprijatnih situacija. Ako nesto kosta 100 evra, to mozete kupiti za 98 iki 102, jednostavno takav je raspon marzi. Tamo gde to kosta 95 i manje, e tu nesto smrdi. Tipican primer je Eurolink. Oprez :: :: Baby B :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.