koji je najbolji program za gledanje filmova preko tv-out-a? kada kloniram monitor 1 na 2 ne svidja mi se slika koju dobijam.....ako neko zna za neko dobro programce......Nekada je to bio Tv-Tools .....a sada nisam upucen????
Za to ti uopste nije potreban nikakav dodatni program i neces dobiti bolju sliku,jer vec sve to imas u CCC-u,kao i za podesavanje osvetlenja,kontrasta....A mozes podesavati(ako gledas film)iz plejra.Kako mislis `ne svidja mi se slika`?Koju rezoluciju si stavio na TV out tj monitor Br. 2?
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: koji je najbolji program za gledanje filmova preko tv-out-a :: kada kloniram monitor 1 na 2 ne svidja mi se slika koju dobijam.....ako neko zna za neko dobro programce......Nekada je to bio Tv-Tools .....a sada nisam upucen??? :: :: :: :: :: :: :: “ Rad je stvorio coveka , a nerad gospodina ”
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647282. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.