na brzinu preporuka treba za sestru da preporucim monitor neki od 22` sad koji je jeftin a dobar, valja li syncmaster, sad ne znam kolike su cene a ja imam 24 ne znam kako je stanje kod 22 ili mozda asus??
verovatno se oba sklapaju negde na brodu u Hong Kongu:) ali ipak, mozda je to staromodno razmisljanje, za mene je Philips pojam za proizvodnju ekrana u odnosu na Benq...
Pazi, Philips je donosilac nekoliko tehnologija, slazem se sa tobom da je kvalitetniji od Benq-a, ali ja pricam o ovim jeftinijim modelima monitora, kazem za 22` Philips i Benq, koji su na akciji, da su slicni, i ja bih se radije opredelio za Philips, jer smatram da je bolji brand, ali tu su negde sa kvatlitetom slike i ostalo..
i tv i monitor i oba su bila tesko djubre,tv sam slusao samo kad stavim casu na zvucnik jer je bio nenormalno slab,sliku je imao perverzija ali ostatak je bio katastrofa monitor eno ga dan danas radi kod druga,samosto ima senzor za osvetljeje,pa kad je jaca sijalica on ugasi sliku:)
Pazi, sve što je jeftino, ne može da bude dobro. Svejedno da li je Philips ili Benq. Ovi što su na akciji u Metrou i slično ne bih preporučio nikom. Ne samo monitore, već i sve ostalo. Jednom sam se opekao kad sa uzeo nešto iz Metroa na akciji ,i od tad nikad više. A najsmešnije od svega je što smo drug i ja uzeli istu stvar i oboje imamo isti problem. Imaš garanciju, radi, ali ne radi kako treba.Nadam se da me shvataš.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Pazi, Philips je donosilac nekoliko tehnologija, slazem se sa tobom da je kvalitetniji od Benq-a, ali ja pricam o ovim jeftinijim modelima monitora, kazem za 22` Philips i Benq, koji su na akciji, da su slicni, i ja bih se radije opredelio za Philips, jer smatram da je bolji brand, ali tu su negde sa kvatlitetom slike i ostalo. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647282. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.