Zeleo bih da bezicno povezem TV signal koji dobijam sa dva razlicita antenska pojacavaca i TV i TV karticu na kompu. Baza u koju bih prikacio ta dva signala iz antenskih pojacavaca mora da ima i mogucnost daljinskog prebacivanja na pojacavac koji ja hocu. Sve to iz razloga sto ne zelim da razvlacim gomilu koaksijalnih kablova, busim zidove i ostalo. Nasao sam nesto slicno na netu, adresa je: http://www.maplin.co.uk/search.aspx?MenuNo=931&FromMenu=y&SD=N&doy=20m10&C=TopRanges&U=AudioVideoSenders
Da li neko zna gde se tako nesto moze nabaviti kod nas i ako ima neko iskustvo vezano za to bio bih mu zahvalan na svakoj informaciji.
Pre par meseci reklamirano je u SK i Mikru, set bežičnog predajnika i više prijemnika (najmanje bar jedan) koji za razliku od prethodne generacije Video Sendera iliti video predajnika, koristi frekvenciju od 2,4GHz što daje mnogo kvalitetniju sliku i ton od prethodnika. Dakle, potreban je jedan predajnik i potreban broj ili najmanje jedan, prijemnik na koji mogu da se kače tv-i, tv kartice i slično, u fizički mogućem a potrebnom broju. Ako pomaže, reklamirani proizvod u nazivu je imao Sky... nešto. E, sad, automatska ili na daljinac povezana funkcija izbora tv ulaza u taj neki predajnik, mora biti rešena nekom opremom kakvu imaju satelitski prijemnici... znam da postoji ali nisam neki lik sa iskustvom oko toga. Proveri u prodavnici sat opreme. E, sad.... da li ćeš se ili nećeš rešiti kablova, ne znam. Svaki od uređajčića - predajnik i svaki od prijemnika, traže svoje napajanje, koje je, da znaš - žično.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.