Ima li neko iskustva sa modifikovanjem drajvera? Imam Leadtek DTV2000H plus TV kartu, i kada preko nje koristim digitalni receiver od kablovske na CVBS ulazu (kompozitnom) dobijam odredjene smetnje u vidu povremenog kratkog gubljenja boje, pojavljivanje bruma u slici i tako te anomalije. Nasao sam resenje, to jest znam sta treba ukluciti na cx2388x cipu posredstvom drajvera, ali nisam siguran da bih znao to i da izvedem kako treba. Naime, potrebno je ukljuciti izvesni `ChromaSubcarrierFast` i na taj nacin eliminisati postojeci problem. Provereno radi, jer kada aktiviram tu opciju preko D-scalera (u Advanced properties - cx2388x) problem nestane. Navikao sam se na WinFast aplikaciju, a i slika je preko nje mnogo bolja i cistija, pa boh zeleo da nekako modifikujem njen originalni drajver. Takodje ovaj problem imaju skoro sve kartice sa cx2388x cipovima na sebi, ukoliko im opcija o kojoj govorim ovde, noje ukljucena tako da se nadam da cu jos nekome pomoci da ne lupa glavu danima oko toga kao sto sam ja lupao, i nadam se da cu naci medju vama nekog entuzijastu koji zna kako to uraditi. U pitanju je samo par linija teksta, ali treba znati gde ih staviti...:)
gde si nasao one drajvere by Daniel Kawakami kad smo namestali headset ?
Ajd uzdravlje
:: :: Izmena INF fajla je u pitanju za Falcon II driver za mog PVR3000 Deluxe se dodaje u fajlu :: wffalcon.in :: :: u redu: [PVR3000Deluxe.AddReg] i dodaje se red :: HKR,`DriverData`,`ChromaSubcarrierFast`,0x00010001, 0x01, 0x00, 0x00, 0x0 :: :: To je to :: :: Kad to izmeniš, reinstaliraj drajver.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647282. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.