Imam monitor Belinea 1905 S1, kada ga upalim, on se upali na 5skundi pokaze sliku, i onda se ugasi i ode u standby rezim.... Sta bi moga da bude kvar? I kad palim racunar on se tako ponasa kad ga upalim radi 5 sek i ugasi se... Probao sam da ga spojim na DVD Player koji ima vga izlaz, i kad ga upalim ima sliku na 5 sek i onda se ugasi.... Pozdrav
ako je pod garancijom teraj na servis sa osmehom a ako nije onda sve najbolje, zreo je za popravku, ja sam imao slican problem ali sa CRTom i kazu da je bio u pitanju neki hladan lem ili tako nesto pa je zavrsio u kontejneru `zalemljen`
ne mora da znaci da su samo elektroliti ima tu jos nesto. moze biti i hladan lem ali ko zna. vidi da li ti se uopste isplati popravka ako nije u garanciji, da te ne bi odrali.
Monitor HOĆE da ti `starta` ili, književno, da počne sa radom, da se upali.... samo NEĆE da ti radi..... to ti je problem. Tj. radi 4-5 sekundi dok se nešto ne pregreje ili dok se neki kondenzator ne napuni-isprazni, ili trandžara zaglupi - dovede u blok stanje.... Nego, kad si kupovao Blejineju, i sam si to očekivao kad-tad, jer je bila 25 dinara jeftinija od ostalih. P.S. Garancija ti je istekla, off course? Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Ja ga nisam kupio novog, nego moj drugar, pa sam ga kupio od njega i radio je godinu ipo dana super, ali odjednom se ovo desilo.... Da li moze biti do nekog podesavanja u meniju od monitora??? Videcu, nosicu ga u servis pa cu videti sta ce mi reci....
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647282. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.