GeForce 7950GT 512MB DDR3 256bia - gde naći novu ili sličnu
STRANA 1 OD 1
galenika
GeForce 7950GT 512MB DDR3 256bia - gde naći novu ili sličnu
28.01.2010. 08:42
T24083
status: user broj poruka: 68
Imam Preskota 3,2GB/1M/800, AsusP4P800-E-Delux, Ati 9550 128MB. 2x1GB DDR Kingston i 2x26MB Gejla-nakog brzog. (Dali bi mnogo izgubio kad bi izvadio ove Gejlove jer mi trebaju u drugom kompu ili je bolje da prebacim Kingstone a da Gejlove dokupim još po2x1GB).
Imam želju da abavim najaču moguću grafičku za AGP. Čuo sam da je dobra Nvidia GF 7950GT 512 MB DDR3 256bita.Gde mogu da je nađem novu. Nisu valjda prodali svaki napravljen komad, ili ispravnu polovnu. Ako ne nju onda Sapphirovu Radeon 3850 HD istih performansi. imate li vi neki predlog kao i savet. Radio bi amaerski video montažu i tako malo jače igrice. Hteo bi da maximalno uposlim ovaj procesor i ploču. Mada ima i bolja ploča: P4C800-e-Delux ali gde da je nađem. Ovo je za vas laka tema pa s nadam opširnom i profesionalnom odgovoru. Unaored vam hvala.
Dosta ti je tih 2x1GB memorije nemoj bacati pare bez veze. Kupovina nove otpada jer su sukpe ko djavo, tako da uzmi listaj oglase svaki dan pa ako imas srece naletis na neki GF tipa 7900GS ( je zadnje od Gainward-a sto sam video na AGP novo)
Ako je ta 3850 ispod 90e (i to je previse ali nisi u stanju da biras) onda OK jer bi sigurno morao da das 50-55e za 7900GS + 3850 nova i garancija + 2x bolja
Sto se tice memorije nje nikad dosta,i sa tih 512mb manje bi dosta izgubio,jer kada se win malo napuni:Opera,par programcica,muzika...nije sve jedno imati 300-400,ili 800-900 slobodnog rama na raspolaganju.U biti 2gb ce ti biti dovoljno,mada nije na odmet i 3gb,tako da trpaj je sto vise mozes.
Edit:Ovo za memoriju vazi samo ako imas 1gb(da ne brisem post,kada sam ga vec otipkao:)).Ne videh da si napisao da imas 2x1gb,sto ce biti dovoljno.
P.S.Izgleda da mi je vreme da instaliram adekvatnu optiku
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Imam Preskota 3,2GB/1M/800 :: AsusP4P800-E-Delux, Ati 9550 128MB :: 2x1GB DDR Kingston i 2x26MB Gejla-nakog brzog :: (Dali bi mnogo izgubio kad bi izvadio ove Gejlove jer mi trebaju u drugom kompu ili je bolje da prebacim Kingstone a da Gejlove dokupim još po2x1GB) :: :: Imam želju da abavim najaču moguću grafičku za AGP. Čuo sam da je dobra Nvidia GF 7950GT 512 MB DDR3 256bita.Gde mogu da je nađem novu. Nisu valjda prodali svaki napravljen komad, ili ispravnu polovnu. Ako ne nju onda Sapphirovu Radeon 3850 HD istih performansi. imate li vi neki predlog kao i savet. Radio bi amaerski video montažu i tako malo jače igrice. Hteo bi da maximalno uposlim ovaj procesor i ploču. Mada ima i bolja ploča: P4C800-e-Delux ali gde da je nađem. Ovo je za vas laka tema pa s nadam opširnom i profesionalnom odgovoru. Unaored vam hvala.
Hvala Cele. Kad bolje razmislim i jeste tako. Nove su skupe, a stare ma.ka u dzaku, ali ova Sapphirova nije losa i kosta 81 evro. možda mi je to i najbolje, imam i gaeanciju. A jel stvarno toliko bolja od GF 7950GT. Da li još ima koja iznad sa AGP, kad već kupujem da uzmem najbolju. Isšupo sam oba Gejla, sad mi je ostalo 2x1GB Kingstna - biće dosta, dok ne naletim na još neki. dokle mogu da idem sa ramom s obzirom da mi je Xp instaliran. Hvala unapred.
Hvala za link. 81 evro nije strašno ako još ima. A dali znaš još jaču iz te familije, kad se kosi nek se mrsi. Pretpostavljam da je mala razlika među njima. da li ima negde ova ploča P4C800-E-deluxe, nova, tvoja procena. Gde to sve može da se vidi ili pita, za stare nove komponente.Hvala unapred. Poz.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647282. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.