Re: Re: Re skly Imas u release notes sluzbeni Ati doc
27.01.2010. 23:04
status: user broj poruka: 9459
Jel` to onaj sto se umaz`o govancetom?Ccc,kakav lik.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Nasa maskota sa maestralnim 4770 : :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Crysis oko 4-5 % slicno i left4dead2 klikni na taj pdf sto sam dao link.Daum ko je ta pticica :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re skly Imas u release notes sluzbeni Ati doc
27.01.2010. 23:05
status: user broj poruka: 12798
Taj upravo... Danasnja deca ne znaju ni WC solju da koriste kako treba :D __________________ Scourge of PCBerza
:: Jel` to onaj sto se umaz`o govancetom?Ccc,kakav lik :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: Nasa maskota sa maestralnim 4770 : :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Crysis oko 4-5 % slicno i left4dead2 klikni na taj pdf sto sam dao link.Daum ko je ta pticica :: :: :: :: :: :: :: :: ::
od njih, pazi min je bio 11 a sad je 18, kada se gleda sa strane pri igranju ipak je napredak, 11 je bas seckanje, a 18 moze da se prezivi u trenutku, ipak je bolje, dzba tebi i 500 fps kad moze da ti padne i na 10
Ma ne verujem da je smanjen min fps konstantno. To je mozda samo skok u jednom frejmu... a i kao sto vidis, skok je u nekom drugom frejmu, nije u istom... __________________ Scourge of PCBerza
:: od njih, pazi min je bio 11 a sad je 18, kada se gleda sa strane pri igranju ipak je napredak, 11 je bas seckanje, a 18 moze da se prezivi u trenutku, ipak je bolje, dzba tebi i 500 fps kad moze da ti padne i na 1 :: :: `O-O`amdgeek`O-O` :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691 :: I love my computer because my friends live in it! :: :: ::
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
nisam ja ni mislio na taj frame nego uopste minimun, ako nista bar se zove kao i njin DX - 10.1, nisu trebali da izbacuju dx11 karte sad im kvari catalyst :)
Nece da se instaliraju driveri! Obrisao sam prethodne, pa driver cleaner, i nakon toga nece da se instaliraju ni jedni driveri! Ni 9.12 ni 10.1! Otpakuju se, pokrene se instalacija, klik next, pa Install i posle toga nista... Kao da nisam ni startovao instalaciju!
Skinuo sam ponovo Windowsove drivere preko update-a i sad tako radi... Sistem je Win 7 x64.
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
e taj driver cleaner samo pravi sranja, ja sam uvek instalirao jedan preko drugog i radilo je sve extra, dobijao na performansama koliko je normalno, mislim da nema razloga da se skida sa tim cudom ako nije bila nevidija i obrnuto, pise na sajtu skinuti stare pa staviti nove, a isti djavo, mozda nisam u pravu ali onda je moj komp extremni izuzetak, inace karte koje su koriscene sa takvim dolepljivanjem drajvera su 2600pro, 2600xt,4670, 4870 i sad 4350, a verujem da ce i 5850 tako da radi kad je uzmem
U merenju FPS-a i poredjenju jacine karti svi obicno obrate paznju na prosecni FPS kao merilo sto i jeste tako!Ali.Paznju treba obratiti i na MINIMALAN fps jer dzaba vama i 60 prosecan FPS ako vam npr u igrici padne na 15 u momentima sto je nemoguce za igru jer vec sece debelo!Tu se gleda umeren i ustaljen FPS .
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647282. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.