Ja bih uzo kad ne bih imao za gts250(posto vishe volim nvidiu) sigurno 4770. karta je odlicna, drug je uzo, sve se cepa na high sa odlicnom frame ratom, nove igre rade super, probao sam empire total war i cod4 mw2. Znaci karta je extra i onih 128 bita joj ne smetaju nista, radi pa rastura. poz
na rezoluciji 1920x1080 sve igre osim Crysis i far cry 2 koje daju oko 20-22 fps, rade na preko 40 fps glatko i savrseno uz minimalno grejanje i minimalnu potrosnju struje...
ti si je bas izmucio sa tom 1920 rezolucijom, iako nije ona bas za te rezolucije. Ali zaboravio sam do pomenem da je njemu max cini mi se 12xx na njegovom 17`` tft monitoru pa sam time mislio da sve fura sa odlicnom frame ratom na tom monitoru. tako da za vece nisam probao, ali bi trebalo solidno da radi sve do max 1680
Smorio si sa tim krsem od karte! GTS 250 brise patos i slajfuje po glavi sa tom tvojom mezimicom koju toliko volis i spavas sa njom :) Jao kad mi pomenu klokovanje...Cccccc.Ovo tek sad videh i padoh sa stolice.. ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira..Da jasno mi je..Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahahaha...Ludilo! Da ne pricam o malim pomacima na tako slabim kartama..Na jacem GPU-u i moze da se vidi pomak ali na tako osiromasenom tesko..Default je keva..Pa koliko dobijes to ti je..ATI je takav i to je fakat.
Sta si se opet upecao, ko mlad majmun na bananu :))))) Navuces se tako i popijes Ban bezveze. Evo opet ce da se izletis da pocnes sa vredjanjima i ce da dobijes ban. Svadji nikad kraja. Iskuliraj malo situaciju jbg. Prijateljski savet.
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
Ne bi smeo da bude bučan, pošto se karta ne greje mnogo, a ne troši ni mnogo `struje`. Uz to, trebalo bi da ima kontrolu obrtaja, pa ako ti fabričko setovanje ne bude odgovaralo, možeš uvek sama da podesiš kako odgovara tvome `uvetu`.
Ima ovde još onih koji pate, ali od zelene zaraze. Sa njima ne svrhe polemisati.
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira...Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahahaha... Default je keva...Pa koliko dobijes to ti je...ATI je takav i to je fakat...
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647282. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.