poz ljudi,zanima me da li vredi uzimati maticnu plocu iz naslova? kakva je to marka generalno,i kakva je ova maticna ploca iz ove serije? Imam u ponudi za 20e. polovnu naravno. Da li da se usudim da je uzmem? Hvala na odgovorima poz ljudi :)
mislim da na nju ne mogu da idu ni novi celeroni ni c2d 2140 i ti slabiji pogledaj na site njihovom...... Nisam siguran ali to je stari cip set bolje za 30e micro atx biostar nego to
za 20eu..... znaci nije bas dno od ploce? ja sam cuo da ESC starije verzije sa single procesorima su bas bile lose,zato pitam vas kakve su ove,posebno kakva je ova,vredi li je uzeti. pozzzzzz
njihov oficijelni sajt nesto zakucao na mom racunaru... ima li neko informaciju da li mogu da idu na ovu maticnu plocu intelovi dual core i core 2 duo procesori i koji?
Ma zanima me da li neko ima informacija moze li se napakovati dual core ili core2duo na ovu maticnu plocu?!?!?! Ali da je 100% siguran,jer nista mi ne znaci ako ne mogu da napakujem bar cpu sa 2 jezgra?!?!? pozzz
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647282. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.