Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
TFT 17" Philips ili LG
STRANA 1 OD 1
iggz1974 TFT 17" Philips ili LG 12.10.2006. 18:35 T2402

status: user
broj poruka: 1
Planiram da ovih dana kupim jedan od sledecih TFT monitora
Philips 170C6FS
LG L1718S-SN
pa me zanima misljenje mojih dragih kolega sa foruma za koji monitor da se odlucim uz malo obrazlozenje zasto bas taj! Unapred zahvalan na pomoci,

IGGY
iggy.m@sezampro.yu
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- HM! 13.10.2006. 11:22 #8899

broj poruka: 3529
Pitanje je jako tesko za odgovoriti, iz prostog razloga zato sto su oba monitora jako slicna. LG ima nesto bolji(jaci) kontrast od 550:1 naspram Philips-ovih 500:1, e sad, LG ima odziv od 12ms dok PHILIPS ima 8ms, oba za povezivanje sa PC-om koriste standardni analogni konektor.
U principu tu malu razliku u odzivu tesko da ces primetiti, jedino sto mi se vise svidja jeste dizajn kod Philips-ovog modela, takav isti imam na poslu i skroz je OK!
Ako ti ne treba nesto ultra brzo, znaci nisi neki gamer, nego iskljucivo za normalan rad na PC-u ja bih ti preporucio da uzmes PHILIPS, pre svega zbog dizajna, a ako ces nesto ipak brze onda definitivno neki model SAMSUNG-a, recimo 730BF ili noviji!

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VuKaSiN82 Garancija 16.10.2006. 01:53 #8941

broj poruka: 128
Obrati paznju na garanciju na mrtve pixele. Znam da je ranije Philips na svoje TFT monitore davao 3 godine garancije na nula mrtvih pixela. Imaj i to u vidu.

Milost ne trazimo, milost ne dajemo

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs