E sad, monitor bih koristio uglavnom za igre, ali i za gledanje filmova.Izdvojio bih do 200 e.To sto su svi monitori samsung ne znaci da bih uzeo samo tu marku nego sam otvoren i za druge predloge :). Pomagajte ljudiii
Bio sam u sličnoj situaciji pre godinu dana, nisam znao šta da kupim dok nisam video ovaj monitor u Gigat...u, bilo je desetak monitora uključeno i po meni nejrealnije boje, ful HD, 24`, izuzetna dinamika, 3 god. garancije i garancija na 1 (JEDAN) mrtav piksel!!! Jedina zamerka je nedostatak DVI ulaza pa ako ti to ne predstavlja problem, nećeš pogrešiti http://www.itsvet.com/proizvod/viewsonic-va2413wm/comp_comp_monitor/14/1480
Imaš i model sa DVI ulazom, http://www.itsvet.com/proizvod/viewsonic-vg2427wm/comp_comp_monitor/14/1650 cena je nešto veća, karakteristike su iste, ali naj bolje je da odeš negde gde ga imaju izloženog pa ga na licu mesta uporediš sa nekim drugim monitorima, videćeš zbog čega sam se odlučio za ovaj monitor, pogledaj i ti pa odluči sam,
Za 200e je Samsung T220 najbolji izbor.Imam ga 15 meseci,sve najbolje imam da kazem o njemu.Slika je perfektna,boje su jako realne,ne probija pozadinsko osvetljenje,jako je lep...
Za 20 evra vise ima P seriju 24` koji sije T220 po svemu.... Kad se kupuje monitor treba dodati para i uzeti najbolje jer se to obicno ne menja tako cesto.
:: Za 200e je Samsung T220 najbolji izbor.Imam ga 15 meseci,sve najbolje imam da kazem o njemu.Slika je perfektna,boje su jako realne,ne probija pozadinsko osvetljenje,jako je lep.. :: :: Preporuka :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Upravu si medo...tako i ja razmislja ALI kakav je to monitor kad je samo 20e skuplji a veci za citava 2` ...to mi ne deluje nesto preterano kvalitetno iako je P serija ?...24` za 220e...ne uliva mi nesto poverenje...
Ajd uzdravlje
:: Za 20 evra vise ima P seriju 24` koji sije T220 po svemu.... Kad se kupuje monitor treba dodati para i uzeti najbolje jer se to obicno ne menja tako cesto :: :: :: :: Za 200e je Samsung T220 najbolji izbor.Imam ga 15 meseci,sve najbolje imam da kazem o njemu.Slika je perfektna,boje su jako realne,ne probija pozadinsko osvetljenje,jako je lep.. :: :: :: :: Preporuka :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Ja sam ga uzeo za 22k i nisam se pokajao, mnogo je dobar monitor, poredio sam ga i sa T serijom i BW starim koji sam imao, ovaj novi je mnogo bolji. Nije mnogo skuplji posto je nova serija verovatno pa su i cene normalnije...
:: Upravu si medo...tako i ja razmislja ALI kakav je to monitor kad je samo 20e skuplji a veci za citava 2` ...to mi ne deluje nesto preterano kvalitetno iako je P serija ?...24` za 220e...ne uliva mi nesto poverenje.. :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Za 20 evra vise ima P seriju 24` koji sije T220 po svemu.... Kad se kupuje monitor treba dodati para i uzeti najbolje jer se to obicno ne menja tako cesto :: :: :: :: :: :: :: Za 200e je Samsung T220 najbolji izbor.Imam ga 15 meseci,sve najbolje imam da kazem o njemu.Slika je perfektna,boje su jako realne,ne probija pozadinsko osvetljenje,jako je lep.. :: :: :: :: :: :: Preporuka :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
Resio sam definitivno p2450h samsung, samo nemogu da ga pronadjem nigde.U giga*ronu ga nemaju ni kod dobavljaca, neznaju kad ce stici.U grapp*lo groupu je dosta skuplji, za oko 30-40 e.Pa ako mozes da me prosvetlis gde si ga ti kupio, bio bih ti puno zahvalan.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647282. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.