...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Neeeeeeeee, treba da nakupujemo svi 4770 u quad CF............ __________________ Scourge of PCBerza
:: ovo sad treba kupit! :: :: svi treba da kupimo ovu kartu :: :: :PPPPPP :: :: :: ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE :: ::
Sobzirom da su shajder i kor klokovi veci kao i da je ovo singl pcb varijanta potonje, mislim da je logicno da bude brza od 9800GX2 u svakom slucaju :)
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
:: Ovo je definitivno brze od 9800GX2 ..Ako je cena prihvatljiva zanimljivo je imati ovakvu kartu. :: :: Frames per second Gameplay :: http://img29.imageshack.us/img29/7533/framepersecond.png :: :: Green,Green Grass Of Home :: ::
Da do se ocekuje..Ali recimo cena je tu veoma presudna zbog danasnjeg trzista.. Recimo kad bi bila jedno 150-180 $ bila bi BEST BUY za taj segment jer po tim specifikacijama je malte ne i brza od GTX280!
:: Sobzirom da su shajder i kor klokovi veci kao i da je ovo singl pcb varijanta potonje, mislim da je logicno da bude brza od 9800GX2 u svakom slucaju : :: :: :: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini..... :: :: :: Ovo je definitivno brze od 9800GX2 ..Ako je cena prihvatljiva zanimljivo je imati ovakvu kartu. :: :: :: :: Frames per second Gameplay :: :: http://img29.imageshack.us/img29/7533/framepersecond.png :: :: :: :: Green,Green Grass Of Home :: :: :: ::
Ja bih na tvom mestu uhvatio vujakliju i ugrejao stolicu... rec utesitelj ne postoji... __________________ Scourge of PCBerza
:: ajde utesitelji, ovo je vasa tema ja malo zalutao da vas pok*ram, hahahh :: :: odoh sad:))))))) :: :: :: ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE :: ::
Ovo mu dodje kao neki GTS250 SLI, pa to je mozda 10% brze od 4850x2 i to mu dodje oko 15%-ak procenata od 4890, znaci GTX275+-5% koji trosi struje ko Djerdap, a 5850 je onako pod felsom ukopava kao i celu nVidia GTX seriju grafa do 150-220 evra i ATI-jevu 4890, a ova karta ce biti oko 17k minimum kod nas, 4850x2 je odavno izasao da ga sad ukopavaju :), nVidia kasni sa ovom kartom kao i sa Fermijem za ATI-jem jedno 3 meseca minimum :).
Lik je nepismen nacisto..Pazi ovaj tek izraz pokaram WTF?! Ima neki grob od karte i misli da je uhvatio Boga za ledja!Kako otvori usta izlazi Budalastina.I taj ce nekom nesto strucnije da objasni...Zalosno!
:: Ja bih na tvom mestu uhvatio vujakliju i ugrejao stolicu... rec utesitelj ne postoji.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: ajde utesitelji, ovo je vasa tema ja malo zalutao da vas pok*ram, hahahh :: :: :: :: odoh sad:))))))) :: :: :: :: :: :: ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE :: :: :: ::
ne bih se slozio pre bih rekao da Nvidia kasni god dana minimum...
utesitelj rec je jedina koja opisuje vas 3,4 kad krenete sa ovakvim postovima u vezi nvidia grafickih kartica u pokusaju... i onda se palite na ta `` resenja`` koja su smesna...
tesite se medjusobno kako ipak vredi to zeleno parce debelo placeno koje imate...
a ne mozete da ga se otarasite jer niko to nece da plati 200 e i vise...
ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE
Nisam nesto preterano pratio situaciju sa Dual GPU resenjima jer do sada mi ni na pamet nije palo da sebi pazarim jedno stoga mi je malo nelogicno da je ova karta koja se sastoji od dva G92 cipa brza od 4850X2 koja je cele dve generacije ispred :D? Moze neki link za benc 9800GX2 vs 4850X2 da podkrepimo ove iskaze?
Ponovo se prepires na silu, samo da bi tvoja bila poslednja rec, i opet lupas napamet gluposti...
To zeleno parce GTX275 (koji ti jede grafiku za dorucak, rucak, i veceru) sam ja prodao za 160 evra, tako da ima ljudi koji ce da kupe zelenu kartu, ne budi toliko ubedjen, a Skyfire ne prodaje svoju kartu a nema ni zelju da je se otarasi. Kad budes imao kartu dovoljno brzu ko GTX295, izacice ATI 10.000 serija :D :D :D __________________ Scourge of PCBerza
:: ne bih se slozio pre bih rekao da Nvidia kasni god dana minimum.. :: :: utesitelj rec je jedina koja opisuje vas 3,4 kad krenete sa ovakvim postovima u vezi nvidia grafickih kartica u pokusaju... i onda se palite na ta `` resenja`` koja su smesna.. :: :: tesite se medjusobno kako ipak vredi to zeleno parce debelo placeno koje imate.. :: :: :: a ne mozete da ga se otarasite jer niko to nece da plati 200 e i vise.. :: :: :: ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE :: ::
Svaka cast,pa ovo ce totalno povaditi Nvidiju! To je taj kec iz rukava koji smo svi prevideli...
Covece...Kakav degen od karte... Sama ova prica me podseca na Simpsonove i onu ribu sa tri oka sto zivi u reci pored nuklearne elektrane...
Kad nememo nista novo da ponudimo pravimo verzije (pra)starog i dajemo im nova imena...Necemo vise da je zovemo 9800 GX2 posto vise niko nije lud da je kupi,nego joj damo novo ime...Stari dobri trik sa zmijom... Ali boze moj,upecace se vec neka budala...
Kako li ce im ici prodaja ove serije...Pitam se hoce li ce se prodati samo jedna ili obe kartice?
Kakve veze prethodna generacija chipov-a karti ima sa novom?Sta sad ako trenutno nema nove ne sme se nikakva tehnoloska inovacija uvesti ,napraviti neki kompromis,iskoristiti predjasnju tehnologiju i ponuditi nesto novo ?Pa i da `postoji` Fermi opet je zanimljivo videti u ponudi ovako nesto za neke pristupacne novce .. Sto vise proizvoda u ponudi vise mogucnosti za kupca.. Ovo veze nema sa serijom karti koja tek treba da dodje.. Ne zaboravimo da postoji i hibrd karta sa GT200 i G92 chipom by eVGA..:
Meni ovo smrdi na neki izlet ovog Galaxy-a.... Ionako niko normalan ne kupuje njihove karte...
Bice da je ovo karta ko sto je sapphire izbacio samostalno 4850x2... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: http://techpowerup.com/113335/Galaxy_Designs_Dual-Core_GeForce_GTS_250_Graphics_Accelerator.htm :: :: Svaka cast,pa ovo ce totalno povaditi Nvidiju :: To je taj kec iz rukava koji smo svi prevideli.. :: :: Covece...Kakav degen od karte.. :: Sama ova prica me podseca na Simpsonove i onu ribu sa tri oka sto zivi u reci pored nuklearne elektrane.. :: :: Kad nememo nista novo da ponudimo pravimo verzije (pra)starog i dajemo im nova imena...Necemo vise da je zovemo 9800 GX2 posto vise niko nije lud da je kupi,nego joj damo novo ime...Stari dobri trik sa zmijom.. :: Ali boze moj,upecace se vec neka budala.. :: :: Kako li ce im ici prodaja ove serije...Pitam se hoce li ce se prodati samo jedna ili obe kartice :: :: :: DaSickSystem
:: Meni ovo smrdi na neki izlet ovog Galaxy-a.... Ionako niko normalan ne kupuje njihove karte.. :: :: Bice da je ovo karta ko sto je sapphire izbacio samostalno 4850x2.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: http://techpowerup.com/113335/Galaxy_Designs_Dual-Core_GeForce_GTS_250_Graphics_Accelerator.htm :: :: :: :: Svaka cast,pa ovo ce totalno povaditi Nvidiju :: :: To je taj kec iz rukava koji smo svi prevideli.. :: :: :: :: Covece...Kakav degen od karte.. :: :: Sama ova prica me podseca na Simpsonove i onu ribu sa tri oka sto zivi u reci pored nuklearne elektrane.. :: :: :: :: Kad nememo nista novo da ponudimo pravimo verzije (pra)starog i dajemo im nova imena...Necemo vise da je zovemo 9800 GX2 posto vise niko nije lud da je kupi,nego joj damo novo ime...Stari dobri trik sa zmijom.. :: :: Ali boze moj,upecace se vec neka budala.. :: :: :: :: Kako li ce im ici prodaja ove serije...Pitam se hoce li ce se prodati samo jedna ili obe kartice :: :: :: :: :: :: DaSickSystem
:: Covece...Kakav degen od karte.. :: Sama ova prica me podseca na Simpsonove i onu ribu sa tri oka sto zivi u reci pored nuklearne elektrane.. :: :: Kad nememo nista novo da ponudimo pravimo verzije (pra)starog i dajemo im nova imena...Necemo vise da je zovemo 9800 GX2 posto vise niko nije lud da je kupi,nego joj damo novo ime...Stari dobri trik sa zmijom.. :: Ali boze moj,upecace se vec neka budala.. :: :: Kako li ce im ici prodaja ove serije...Pitam se hoce li ce se prodati samo jedna ili obe kartice
Sve je ok. Ali bez cene kartice mi mozemo samo da nagadjamo. cena je ta koja odredjuje. Bez obzira voleli ili mrzeli neki brend ATI ili NVIDIA,cena je ta koja odredjuje. Ako cena bude dobra onda je kartica odlicna,a ako cena bude visoka onda nista. Nadam se da se neki slazu sa mnom
Ispravno razmsljanje..Ja sam ipak da se trzistu ponudi sto veca paleta prozivoda ali da to bude povoljno i da se ne kosi sa zakonima fizike (ko je jaci)..Da karta koja je slabija iz nekog proslog tehnoloskog procesa bude skuplja od karte koja je novija ,novije tehnologije em brza..
:: Sve je ok. Ali bez cene kartice mi mozemo samo da nagadjamo. cena je ta koja odredjuje. Bez obzira voleli ili mrzeli neki brend ATI ili NVIDIA,cena je ta koja odredjuje. Ako cena bude dobra onda je kartica odlicna,a ako cena bude visoka onda nista. Nadam se da se neki slazu sa mno :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185 :: ::
:: Meni ovo smrdi na neki izlet ovog Galaxy-a.... Ionako niko normalan ne kupuje njihove karte.. :: :: Bice da je ovo karta ko sto je sapphire izbacio samostalno 4850x2.. 4850 X2 je tada bila posle 4870 X2 ATIjeva najjaca karta...Stvarno nisam nikad bio simpatizer `dvoglavih kartica` i ne verijem da ce mi ikad pasti na pamet da kupim sebi neku... ATI je izbacio 5970 samo da bi prestigao GTX295 i `uzeo krunu`...Isto kao sto je izbacio 4870 X2 samo da bi prstigao tada najbrzu GTX 280...Svaka serija i ima po jednu ili dve dual GPU karte koje su dva singla GPUa iz najjace ili blizu najjace serije... Nvidia je imala 9800 GX2,sada mu daje drugo ime... GF 8 serija nije imala potrebu za Dual GPU kartom jer je ATI tada imao seriju 2000 koja nije mogla da prismrdi tim cipovima i naravno Nvidija je izbacila 8800 GTU umesto dual kartice,zasto da izbacuje karticu sa dva GPUa,kad moze da prodaje Ultra verziju za 800 evra??? GF 7 je imala 7950 GX2,jer se ta serija jurila sa ATI 1950XTX koliko se secam.
Logicno je da se izbacuje iz najnovije serije Dual GPU karta... A sta je bre ovo??? Proizvod za zbunjivanje ljudi koji nemaju pojma sta kupuju,jer ce pisati na kutiji velikim slovima DUAL CORE,a do sad su i najveci brdjani culi za taj izraz i znaju da je to nesto mnoooogo dobro... To je jedina svrha ovog `proizvoda`... Isto kao kad vidis PanasoAnic mini liniju koja sija kao semafor i na njoj pise 1000W...Pa to mora da je mnogo dobro...To je ta prica...
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647282. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.