Poz ljudi imam jedan problem Skinuo sam sa svog racunara agp gainward 7600gt grafiku i pokusao da je namontiram na drugarev racunar,medjutim,kada sam podigao drivere grafika je samo izbacila jednu rezoluciju...cini mi se 640x480 i color d. 4 (znaci nisam mogao da biram niti rezoluciju niti color) Inace racunar grafiku prepoznaje,lepo dize sistem sve ok,ali problem je sa rezolucijom. Moj monitor na koji je bila prikacena je neki samsungov crt 17` dok je njegov TFT samsung syncmaster2333hd od 24` Molim vas moze li mi neko reci u cemu je problem? Grafika kod mene normalno radi,sve normalno,dok evo kod njega pravi ovaj glupi problem. Mozda ja nesto trebam da podesim?Nemam iskustva uopste sa tft monitorima. Unapred hvala
Od starog biosa, gde prepoznaje neku vga ali ne kako treba, to potpune nekompatibilnosti ploce i vga kartice, do drajvera koje si trebao prvo da uninstall/diver sweeper, pa tek onda da je stavis.
Greska u koracima odmah. Driveri sa tog CD-a su stari nekoliko godina. Idi na https://www.nvidia.com i skini poslednje drivere za tu graficku... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: :: :: driveri originalni sa cd-a gainwardovog :: sistem win xp mislim da je u pitanju sp1 :: sta moze da bude :: kod mene grafika normalno radi....
Ne zna se šta je matorije, taj SP1 XP ili drajveri.
:: :: :: :: driveri originalni sa cd-a gainwardovog :: sistem win xp mislim da je u pitanju sp1 :: sta moze da bude :: kod mene grafika normalno radi....
Ne zbunjuj dodatno coveka. DirectX nema nikakve veze sa display driverom.... __________________ Scourge of PCBerza
:: Moze biti da nemas dx9 ma tom kompu jer xp sp1 dolazi sa dx8.1, a moze da bude da dotcna grafika se svadja sa plocom, reci vise o drugarovom konpu :: :: ::
Ne bih rekao da se hvali, vec samo da navodi koje komponente ima... __________________ Scourge of PCBerza
:: Phenom II X3 720BE, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 4GB DDR2 1066, WD5000AAKS, Gigabyte GV-R487D5-1GD, Samsung 2232BW, Antec Three Hundred, Chieftec CFT-650-14C :: :: :: Ko se jos ovim hvali?
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647282. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.