Sta je TN panel? Vidim da se cesto pominje kao Iako je u pitanu TN panel, slika je vrhunska.Da li se taj panel koristi i za novije monitore ??? Uzeo bih 22-24 inca monitor pa me interesuje ono najbolje.Trenutno imam LG 194wt od koga hoce da me boli glava ako malo duze citam.Kakvi su ovi LED monitori? Trentno ih nema puno ali racunam da ce ih biti sve vise jer se na to prelazi.
LED monitori su buducnost i sve ih vise proizvode, ako kupujes gledaj neki LED monitor, nije los Samsung Xl2370, mada kazu da je mala razlika izmedju njega i monitora P serije koji takodje imaju LED panele.
TN panel je tip panela koji ide u monitor. To je najjeftinija vrsta izrade panela, pa su ranije imali probleme sa gadnim uglovima gledanja, i promenama boja...
Danasnji TN paneli su jako napredovali i nemaju ove probleme uglavnom...
LED ekrani su uglavnom isto TN paneli ali sa osvetljenjem panela koristeci LED, ili Light Emitting Diode... Boje su malo prirodnije, a slika je dosta svetlija... Naravno, ovo im omogucava jos da budu izuzetno tanki, i da se manje greju... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60400. Broj poslatih odgovora: 647479. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.