Necu preterano da mudrujem, za te pare izbor ti je sasvim solidan, po meni bolje samsung nego lg ili acer, asus i ostalo skupina - mada koliko para toliko muzike u tom cenovnom rangu svi su slicni i priblizno istog kvaliteta. Za dvi/hdmi - je suludo da doplacujes 50e min a razlike su ogromne (sarkazam).
Sto se tice Full HD varijante i to je ok ali naicices na igre koje ce te razocarati u 1920*1080 na high - ultra high setovanjima sa tvojim configom.
Inace nisam kupio nijednu vga kartu, bilo nvidia ili ati, a da sam sa njom bio potpuno zadovoljan, trenutno imam GTX 260 Golden sample sa 1.8GB RAM, na mojoj 32` HD ready pa opet nisam zadovoljan i tako od pamtiveka.
Sa benq monitorima sam imao lose iskustvo sto se tice slike, posto radim prodaju racunara, tako da je najbolje live u nekoj prodavnici da vidis sliku ako imas prilike i vremena.
I dizajn moze da presudi naravno, sto se tice ovih samsunga oni mnogo lepo izgledaju mada mi se nesvidja kod 2233 sto je obao dole.
moze da bude problem u smislu od oko 1000 din sve zavisi od duzine 1,5 ili 3m plus nastavci mada ja verujem da na 4770 ima hdmi/dvi/vga ako se nevaram kao i vecina novih atijevih all in one sak sam vidjao neke i sa s-video jos plus sto je dojaja
Da DVI na DVI oko 1000din moze i manje samo da ne bude hama, a moze i DVI sa grafike na VGA na monitoru posto pretpostavljam da ima oba, ali to nema poentu jel ima dvi zbog cega je na kraju i opredeljenje za ovaj model.
Potreban ti je samo DVI/VGA adapter koji si verovatno i dobio uz graficku...
...a sto se tice lose slike Benq-a... Imao sam 2x G2220HDA bez DVI-a, davali su odlicnu sliku, bez ikakve razlike sa DVI-em koji sam licno video... __________________ Scourge of PCBerza
Mucio sam i muku za burazera koji je uzeo viewsonic VX2835WM back light ne valja ogroman x u pozadini preko celog ekrana, na tamnijoj boji bije oci.
Otisao na 10 mesta, kod svih isto losa tura komplet da ne poverujes.
:: Potreban ti je samo DVI/VGA adapter koji si verovatno i dobio uz graficku.. :: :: ...a sto se tice lose slike Benq-a... Imao sam 2x G2220HDA bez DVI-a, davali su odlicnu sliku, bez ikakve razlike sa DVI-em koji sam licno video.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
pa jel treba da kupujem kabl dvi to dvi da bih monitor direktno prikacio na dvi izlaz iz graficke ili je potpuno ista stvar ako ga prikacim preko dvi/vga adaptera????
ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE
Brate mili... Ako ti monitor nema DVI izlaz, potrebno je da samo na VGA kabl stavis DVI adapter i utaknes ga u graficku...
Ako ti podrzava DVI, podrzava ti i VGA izlaz sigurno...
Sta da radis sa DVI kablom ako ti ga monitor ne podrzava? Da ga okacis na zid? __________________ Scourge of PCBerza
:: pa jel treba da kupujem kabl dvi to dvi da bih monitor direktno prikacio na dvi izlaz iz graficke ili je potpuno ista stvar ako ga prikacim preko dvi/vga adaptera??? :: :: :: ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE :: ::
ja gore nista nisam razumeo(glavobolja) ali za velike rez trebalo bi da potrazis monitor sa DVI na njemu jer je bolja slika, kabal sam kupio ima za 600 din dvi-dvi i radi super, evo razlika
:: Zar ne vidis da je to copy/paste sa neta?? :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: predpostavljam da si licno pravio fotke jel :: :: :: :: :: :: :: ja gore nista nisam razumeo(glavobolja) ali za velike rez trebalo bi da potrazis monitor sa DVI na njemu jer je bolja slika, kabal sam kupio ima za 600 din dvi-dvi i radi super, evo razlik :: :: :: :: :: :: http://www.thefuturepast.com/colortest/desktopcomparison.pn :: :: :: :: :: :: `O-O`amdgeek`O-O` :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904 :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691 :: :: :: I love my computer because my friends live in it! :: :: :: :: :: :: :: :: ::
nisam ja slikao jer je meni 19`` 1280*1024, a i nemam vga kabal ali sam nasao na netu, i video sam kod par ljudi na vecim monitorima da ima razlike, malo lepse boje i ostriji prikaz
@DAUM kako brate ne vidis razliku kod mene je vise nego vidljiva, mozda je do monitora, ko zna EDIT monitor je isti LTN 4665
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647282. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.